Мис България Тамара остана без грим в ефир

Минути след избора на новата Мис България, нейна снимка взриви мрежата. Негативните коментари не закъсняха. След това Тамара бе принудена да дава поредица от изявления в различни телевизионни студиа.

Само в новия епизод на FaceControl, който ще бъде излъчен по Code Fashion TV на 26 ноември, тя бе изправена пред най-голямото предизвикателство. Водещата Александра Иванова зададе въпрос на своите над 35 000 последователи в социалните мрежи, какво искат да попитат Мис България 2017-а година, Тамара Георгиева. Много от тях поискаха да я видят без грим.

“Истина или предизвикателство!”

На живо, в ефир, Тамара свали грима си и остана “себе си”. Какво е нужно да притежава всяка една кандидатка, за да стъпи на първото място на мечтаната стълбичката, коментираха в студиото на FaceControl, самата Тамара Георгиева, светският гуру Любомир Милчев-Денди и собственичката на Code Fashion TV Мария Бонева.

Социалните мрежи и медиите тиражираха снимка на новата мис, която показва част от лицето и, станала обекта на коментари, злословене и злобни изказвания. Дали един нос може да съсипе нечий живот? Едва ли, щом Барбара Стрейзънд, жената с най-грозния нос в Холивуд, успя да направи култови роли и да е горд притежател на Оскар.

“Ти Тамара, ако си умна, а аз смятам, че ти се такава, трябва да направиш дефектите в ефект. Нос можеш да си направиш по всяко време, но акъл не се налива и тяло не се прави така лесно”, коментира Мария Бонева.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Инфо: Вестник Марица

Коментари (0)

Публикувано в на 25 ноември 2017 г.