Мис България скача с парашут – живописно видео

Мис България се отдаде на пристрастяването към адреналина

Габриела Васиелва скочи с парашут в името на каузата си против дрогата

В утринта на 18 октомври 2012 г., на летище Ихтиман, „Мис България 2012” Габриела Василева осъществи една своя мечта – скочи в тандем с опитен инструктор и дори управлява парашута сама. Точно в Деня на парашутиста в България, екстремната красавица доказа, че има и приятни зависимости като преследването на мечтите и неповторимите изживявания, изпълнени с голяма доза адреналин. Безстрашната Мис не показа нито грам притеснение. Тя бе изключително развълнувана от възможността да докаже, че в живота има разнообразни начини да се забавляваш и да изпитваш огромна еуфория.

„Мис България 2012” осъществи и първата фотосесия във въздуха на носителка на престижната корона като направи снимки на полета си на голяма надморска височина от 3500 м. Авантюристичната Габриела се приземи с думите – „Искам пак” и призова всички, които не са изпитали това удоволствие, да го направят.

От екипа на парашутен клуб Skydive Sofia тя получи подарък – тениска с надпис – “Skydiving – Don’t worry about the fear, worry about the addiction” („Парашутизмът – не се притеснявай за страха, а за пристрастяването”). „Мис България 2012” бе толкова очарована от екстремното преживяване, че не само би повторила, но и потретила скока си. Вижте с очите си:

Коментари (0)

Публикувано в на 19 октомври 2012 г.