Миро завърта „Убиваме с любов“ – песен с уникална история с онлайн видео и снимки

Миро завърта „Убиваме с любов“ – песен с уникална история

“Убиваме с любов” – новата балада на Миро

„Убиваме с любов“ е най-новата песен, която Миро записа и съвсем скоро ще покаже с видеоклип.

В предаването „Автограф“ по телевизия „Планета“ той изпя фрагмент от новата си балада и обяви, че зрителите ще гледат видеоклипа на 13 октомври, пак по Планета ТВ, информират от медията.

Историята на песента е много интересна. Миро разказа в телевизонното си интервю пред Галя Димитрова, че мелодията на песента му е хрумнала в една от вечерите, в която е претърпял разочарование.

„След като изпих две бутилки вино, седнах на рояла и започнах да си пея. Музиката звучеше в главата ми, затова побързах да се обадя на сестра си, а след това и на моя пиар – Светла Русева. Те двете са моя коректор и катализатор при създаването на нови песни.

И двете ми казаха: Утре запиши песента, много е хубава! А аз им отговорих, че ако утре не си спомням нищо от нея, по-добре да не я записвам…

На сутринта, естествено нищо не помнех… Затова пък след няколко дни, както си играехме с моя племенник Давид, сестра ми започна са си припява мелодията и даже си беше съчинила някакъв текст, за да не я пее с „на-на-на“.

Така тя ми припомни „Убиваме с любов“ и благодарение на нея сега тази балада е факт…“

В интервюто си за „Автограф“ Миро разкри, че новата му песен е „по-скоро тъжна, отколкото захаросана“ и допълни, че „Всички ние някога в живота си сме били убивани с любов. Когато някой обича някого, той несъзнателно го кара да се превръща в него, а това убива любовта…“

Коментари (4)

Публикувано в на 13 октомври 2009 г.