Миро сбъдва мечта в „Предай нататък“ по bTV?

От Родопите до Рим с „Предай нататък” от 2 март по bTV

Още в първото издание на „Предай нататък“ от пролетния сезон водещата Наталия Симеонова и нейният екип ще отведат зрителите на bTV в Родопите и в… Рим. Любимото на милиони българи предаване, което се завръща в ефира на медията на 2 март, ще разкаже нови интригуващи човешки истории, които ще провокират, ще трогнат до сълзи, но и ще изпълнят зрителя с надежда, вяра и много положителни емоции.

Първата история, която Наталия Симеонова ще разкаже в предаването е на Лазар и Красимира от Велинград. Домът, в който живеят те и техните деца е разрушен пред очите им, цялата покъщнина е изпочупена, а причина за това е неизяснен имуществен спор. Семейството изпада в крайна нужда да намери покрив, под който всички да се съберат, да не прекарват зимните нощите на открито при минус 14 градуса и да намерят начин да се грижат за децата си и за животните, които са основното им препитание. „Предай нататък” намери поне временно решение за семейството на Лазар и Красимира, а какво е то зрителите на bTV ще видят на 2 март от 20.00 часа.

Следващата история, в която „Предай нататък” ще се „намеси” е на 26 годишната Гергана от гр. Лъки. От 11 години момичето е инвалид, но не се отказва един ден отново да проходи и ежедневно води борба с това „ограничение”. Гергана има три съкровени мечти – да лети със самолет, да види Рим и да се запознае с любимият си изпълнител Миро, чиито песни са й помагали винаги и са й вдъхвали сили и кураж  в някои от най-трудните й моменти.  „Предай нататък” успя да качи Гергана на самолет и да я отведе до блянувания Рим. Изненадите за нея обаче не спират до тук. Какво още ще изживее младото борбено момиче зрителите на bTV ще видят в събота от 20.00 часа.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 1 март 2013 г.