Миро пее „Power“ първо по БГ Радио – смукни я безплатно


Миро с ексклузивна премиера на Power по БГ РАДИО!

Новият сингъл на певеца – за свободно сваляне на 27 октомври

Във вторник, 26 октомври 2010 г., ексклузивно в ефира на БГ РАДИО, за първи път ще прозвучи най-новата песен на Миро – Power. Официалната премиера на сингъла ще бъде в СТАРТЕР, сутрешния блок със Симо и Богдана, но слушателите ще могат да я слушат и през целия ден по БГ РАДИО. В интервюто си за песента Миро лично ще разкаже историята на създаването на Power и любопитни факти около песента, като например, че текстът й е от прочутия 18-ти сонет на Шекспир.

Бъдещият хит на Миро без съмнение намира най-подходящото място, за да направи премиерата си. Припомнямe, че още на 16 август 2010 г., Миро изпълни на живо фрагменти от Power в съвместния ефир на сутрешния блок СТАРТЕР по БГ РАДИО и БНТ.

Изненадите продължават, защото БГ РАДИО и Миро ще направят специален подарък на слушателите на най-българското радио и фенове на изпълнителя още на следващия ден! На 27 октомври (сряда), от полунощ до края на деня всеки ще има възможността да свали сингъла от сайта на радиото – www.bgradio.net , напълно безплатно.

Виж секцията на БГ Радио в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!

Миро пее Power & Gubya kontrol kogato на живо:

Коментари (0)

Публикувано в на 25 октомври 2010 г.