Миро и Милена пеят в „Шесторката“ – ще има добри и лоши новини!

Повече от 310 000 вече са даренията за «Великолепната шесторка» по bTV

Наско и Йорданка Благоева се изкачиха до третото място в седмичната класация

С подкрепата на певците, приятели на звездните дуети във „Великолепната шесторка”, даренията за проекта „Семейство за всяко дете” от благотворителното шоу на bTV вече надхвърлят 310 00 лева. Във временната седмична класация отново водят Албена и Тома, следвани от Бони и Емо, но на трето място се изкачиха Наско от БТР и Йорданка Благоева.

Специално обръщение към зрителите на „Великолепната шесторка” в чтвъртък отправи френската певица, носителка на Грами и посланик на добра воля на УНИЦЕФ – Анджелик Киджо:

„Дълбоко вярвам, че всички ние имаме и правото, и потенциала да променим живота си. И да променим живота на другите хора – ако искаме. А ако не искаме – тогава можем да виним само себе си. И ако вие, българите, не можете да се погрижите за децата си, тогава вие не можете да се наречете българи, защото вашите деца са бъдещето на вашата страна. Ако вашите водачи не могат да се справят с проблема, не чакайте – направете го сами”, каза тя.

Снощи станаха ясни и някои от звездите, които ще подкрепят мисията на «Великолепната шесторка» по време на «Нощта на илюзиите» във вторник от 20.00 часа – победителите от първия сезон Мариана Попова и Тити Папазов, поп певецът Миро, който ще представи новата си песен, както и рок звездата Милена.

Следващата седмица «Великолепната шесторка» ще разкаже още една шокираща история на дете, буквално захвърлено в дома в град Шумен, но зрителите ще получат и добри новини, свързани с децата, с които вече се запознаха чрез предаването.

Big Sha и Lil Sha гости в Великолепната Шесторка [21.10.2010]

Коментари (0)

Публикувано в на 22 октомври 2010 г.