Миро да ходи да върти дудуци, по съвет на Рут Колева

You stupid bastard, go suck a dick!

Младата поп-соул надежда Рут Колева шокира меломаните, уви, не със своя нова песен „Fever„, за която бе обвинена, че е силно взаимствана.

В своя личен фейсбук профил певицата „нахрани“ Миро, като използва недотам мили думи и го нарече „Боклук“, информира Валентина Узунова, крайно възмутена от разигралата се ситуация.

Повод за изказванията на Рут е интервю на блондина дадено за MusicSPACE TV, в което той се описва като млад, здрав и богат човек.

В дебата на фейсбук стената тя допълва „хубавите“ думи с изрaзите: „Miro you stupid bastard“ (Миро, ти си тъпо копеле!“) и „He can go suck a dick“ (литературен превод: „Да ходи да върти дудуци!“).

В опозиция на Рут в скандалния спор се включва и колегата й Дамян Попов, който защитава своя съгражданин – пловдивчанина Миро, като заявява, че изпълнителят на „Губя Контрол“ има на какво да стъпи, за да демонстрира подобно самочувствие, в което няма нищо лошо.

Дали обаче Рут може да си позволи подобен тип нападки остава под въпрос, имайки предвид, че едва преди година тя бе номинирана от БГ Радио в категорията дебют в БГ Музиката заедно с Маги Джанаварова, Дамян Попов и Поли Генова.

Няколко месеца по-късно скандални секс снимки заедно с Явор Бахаров и Радина Кърджилова от „Стъклен дом“ разтърсиха интернет пространството.

Към момента „благоприличният“ диалог е изтрит, но пише следното:

„Драги ми неприятелю във фейсбук, не сме скандални а просто хора с мнение, както трябва да бъде всеки себе уважаващ се, млад човек в тази държава.“ (оригиналният правопис е запазен)

Поводът за всичко –

Миро: Аз съм млад и богат, другите да се оправят

В интервюто, изглеждащият леко препотен и задъхан Миро казва „Аз съм млад и богат, другите да се оправят“. Той дава своя задълбочен политико-икономически анализ на случващото се в света и определя себе си като ветеран, който няма защо да се показва в медиите. Изтъква, че в момента прави нов „лейбъл“ (компания), която ще продуцира млади искрици. Сигурен е, че материалното му положение е добро, а ще става и още по-добро.

А ето и новата „песньовка“ на Рут Колева, която звучи прекалено добре, за да е истина. И действително, не след дълго се намери човек, който да посочи от къде уж е взаимствана идеята. Преценете сами.

Ruth – Fever – Eurovision 2011 Bulgaria

Sonny J – Can’t Stop Moving

Коментари (1)

Публикувано в на 1 април 2011 г.