Мира Радева – синонимът на социологията става Звезден репортер! с онлайн видео и снимки

Мира Радева – синонимът на социологията става Звезден репортер!

Мира Радева – звезден репортер на „Календар”

За мнозина българи името на Мира Радева (бивша Янова) е синоним на социологията като цяло. Именно тя – една от най-търсените жени по време на избори, но и не само тогава, е новият звезден репортер на Нова ТВ.

Мира е сред най-ярките и непреходни засега звезди в „Байландо – сцена на мечтите”. В шоуто тя партнира на Желяз Турлаков от Сливен, чиято съкровена мечта е да основе нова комуна, която да помага на множеството зависими у нас, нямащи финансовата възможност за лечение в чужбина.

Репортажите на Мира ще гледаме от 15 до 19 ноември в „Календар” – централната новинарска емисия на Нова ТВ.

Понеделник, 15 ноември – За модата…

Мира Радева тя ще потърси компетентни съвети за това как да изберем облекло, което да ни отива или поне какво трябва да знаем, за да подаваме грешни сигнали с дрехите си.

Вторник, 16 ноември – За мобилните телефони

Какво ни костват мобилните комуникации и какво става с личното ни пространство при джиесем в джоба – Мира Радева ще сравни философската гледна точка с практиката…

Сряда, 17 ноември – За охлювите и розите…

Какви свойства притежава слузта от охлюви, за да се котира 26 пъти по-скъпо от розовото масло – отговорите Мира ще получи в лабораторията на БАН.

Четвъртък, 18 ноември – За катастрофите

Какво прави София, за да се оттласне от дъното на черната статистика на пътнотранспортните произшествия…

Петък, 19 ноември – За паркирането

„За“ или „против“ паметника на Съветската армия – спорът отново се разгоря с проектите за облагородяване на пешеходното пространство в центъра на столицата. Ще чуем мненията на минувачите и становището на градската управа.

Коментари (0)

Публикувано в на 15 ноември 2010 г.