Мира Радева набедила Шамара за гей, Станка – травестит! с онлайн видео и снимки

Мира Радева набедила Шамара за гей, Станка – травестит!

Рапърът Мишо Шамара бе поредният изгонен съквартирант от къщата на „ВИП Брадър“. Той отиде на елиминации със стратега Пламен, социоложката Мира Радева, певицата Ирина Флорин и шампионката Станка Златева.

Още с напускането на къщата Шамара седна срещу водещия на шоуто Ники Кънчев, който го посрещна в студиото с новината, че студентите са окупирали различни университети в страната с настояване на оставка на правителството, а музикантът заяви:

„Ами живи и здрави да са, щом им е толкова акълът, да върнат Бойко Борисов на власт“.

На следващия ден скандалният рапър продължи с телевизионните си изяви в „На кафе” при Гала. Мишо изуми водещата с признанията, които направи за отношенията в Къщата и по-специално за социоложката Мира Радева.

„Говорихме си с Мира за аналния секс и аз й признах, че не си падам по такова удоволствие. Просто не ме кефи. Тогава тя веднага ме отряза: „Ами щом не ти харесва, значи си скрит гей“, отсече Шамара.

Той обвини Мира за лошата атмосфера в къщата. „По заобиколен начин Мира нарече Станка травестит.”.

Освен Станка тя обидила и Ваня Червенкова, като говорила зад гърба й и я наричала „Самурай с вид на гейша”.

Разкритията на Мишо не спряха до тук. Според него бизнесменът Пламен е събрал най-много зрителски гласове, защото за него са гласували „младите, симпатични, протестиращи студенти”. Пламен въртял търговия с електронни цигари, твърди Мишо. Когато бизнесът му се е разраснал той го е продал.

ИНфо: BLife

Гледай видео запис от гостуването на Мишо Шамара онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 5 ноември 2013 г.