Мира, Кали, Екстра Нина – очаквайте в „Открит микрофон“!

Теми и гости в „Открит микрофон“ по „Сигнал плюс“ през новата седмица

Токшоуто „Открит микрофон“ и през новата седмицата ви предлага интересни диалози с известни изпълнители от поп-фолка, фолклора и поп музиката. Водещата Емилия Стоянова е поканила в студиото на радио „Сигнал плюс“ Мира, Екстра Нина, Кали, Йордан Илиев, Мими Иванова и Развигор Попов.

В понеделник – какво става при Мира, как се приема новата ú балада и какъв е коментарът ú за фолк жанра, на който посвети вече цяло десетилетие.

Във вторник гост в шоуто ще бъде Екстра Нина, с която ще се говори за фолклор и поп-фолк и за новите посоки, в които работи.

В сряда гостува Кали, а поводът е новият ú сингъл, който отскоро се върти в ефира на радио „Сигнал плюс“. Кога ще излезе клипът към парчето, какви са очакванията ú от партньорството ú с „Пайнер“ и какво ново на театрална сцена при нея, са някои от въпросите, на които ще получим отговор.

Кларинетъстът Данчо-Писеца ще представи нови записи на орк. „Средец“ и ще сподели какъв е интересът към фолклорната музика и неговия състав днес.

В петък гостуват легендарните естрадни изпълнители Мими Иванова и Развигор Попов, които подготвят своя юбилеен концерт „Съдба“.

Токшоуто „Открит микрофон“ се излъчва в ефира на радио „Сигнал плюс“ всеки делничен ден от 16:30 часа. Вашите въпроси към участниците може да задавате директно в ефир на тел. 02 / 984 98 98 или във форума  на радиото.

Вижте секцията на „Сигнал+“ в Slusham.com – слушай на живо, гласувай за радиото!

Коментари (0)

Публикувано в на 11 октомври 2010 г.