Мира Бояджиева от Стъклен дом гола в MAXIM – снимки

Мира Бояджиева е сбъднатата мечта на MAXIM!

Сексапилната звезда от „Стъклен дом”, „Забранена любов” и „Още една мечта” Мира Бояджиева краси корицата на априлския брой на MAXIM.

Пред мъжкото списание талантливата актриса позира в най-горещата си сесия засега. На въпроса какво я мотивира да се щракне за MAXIM в особено предизвикателни пози, Мира споделя, че вече леко й е поомръзнал сладурският имидж.

„Навсякъде ме показват сладка и бонбонена, вече ми доскучава. В крайна сметка съм актриса и ми е интересно да пробвам различни превъплъщения”, откровена е Мира.

Освен очарованието, което пръска от корицата и осемте парещи страници на MAXIM, тя говори открито и за досегашните си и бъдещите проекти.

За нея „истината е в театъра – там за час и половина ти се случват невероятни неща и наистина забравяш кой си”, споделя актрисата и допълва: „Едва ли всички ще си го признаят, но е много готино да се снимаш в сериали – така трупаш популярност, пък актьорите до голяма степен сме егоцентрици”.

Пред МAXIM Мира говори още за връзката си с режисьора Ники Мутафчиев, и за предизвикателството да играеш редом до Диляна Попова, Койна Русева и Ирена Тодорова.

Брой номер 88 на списанието предлага още списък с 20-те мисли, които никога не бива да минават през главата ти, материал за най-разпространените женски коси и притежателките им – брюнетки, блондинки, червенокоси и кестеняви, както и модерен прочит на популярната приказка „Кон за кокошка”.

Коментари (0)

Публикувано в на 16 март 2013 г.