Министър Атанасова показва майка, син и съпруг по bTV

Здравният министър Десислава Атанасова танцува латино в „Търси се“

Здравният министър Десислава Атанасова ще бъде специален гост в „Търси се“ тази неделя, 28 октомври, от 11 ч. по bTV. За първи път ще имаме възможност да видим личния и семейния й свят отвъд политиката и поста, който заема.

Най-вълнуваща ще бъде срещата със семейството на министъра – нейният съпруг – Красимир и сина им – Влади. „Запознахме се в автобуса от София до Силистра и само няколко месеца по-късно се оженихме. Деси и вкъщи е много усмихната. Липсва ми времето с нея, което все повече не достига. Тя е изключително амбициозен човек и се радвам на нейните успехи“, разказва Красимир. „ Моите успехи костват много на мен самата, на семейството ми, на здравето ми. Аз съм голям работохолик. Мога да работя по 15 часа на ден, но това, с което не мога да свикна, е човешката болка, с която се срещам всеки ден“, казва министър Атанасова.

Синът й Влади пък ще признае, че майка му прави най-вкусната лазаня. „Най-много ми помага по математика. Двамата много обичаме да караме ски. В училище всички знаят, че майка ми е министър и си мислят, че имаме много пари“, споделя по детски той. Деси Атаносава ще признае, че синът й е най-добрият й приятел. „Обожавам да готвя, особено за семейството си. Когато имам време, сама отивам до близкия магазин и пазарувам, а хората ме гледат странно“, разказва тя.

Най-емоционалната среща за нея ще бъде с майка й, която е отдала целия си живот на единственото си дете. Десислава е съвсем малка, когато родителите й се разделят и тя е отгледана изцяло от майка си. „Баща ми има друго семейство, на което се отдаде и почти не сме поддържали контакт. Майка ми се посвети изцяло на мен! И сега се съобразява само с мен – помага ми, гледа сина ми, винаги е на 100% на мое разположение“, през сълзи ще сподели министър Атанасова. „Деси е всичко за мен. Много я обичам“, искрено ще признае и майка й.

В „Търси се“ Меги и Нели ще срещнат министъра на здравеопазването и с най-близките й приятелки от политическите среди – депутатите Даниела Дариткова и Светлана Ангелова. От тях тя ще получи една интересна провокация – да танцува. В студиото ще я видим понесена в латино ритмите.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 28 октомври 2012 г.