„Миндил скапан“ Златка обменя акъл с „трите мисирки“ – видео

Плеймейтката Златка Димитрова показа, че освен кои са столиците на съседните на България страни, не знае и какво е значението на думата „миндил“.

Бургзлийката се заинтересува от значението на „миндил“, след като Мариана Попова не пропусна да се „похвали“, че е нарекла бившата на Багата „миндил скапан“. Припомняме, Попова избухна, докато в мисия на ВИП Брадър наблюдаваше какви ги плещи Златка. Това се случи тайно, без плеймейтката да подозира за „всевиждащото око“ на Мариана. Точните думи на певицата към Златка бяха: „Кой ти бърса потните крака ма, бургаска парантио. Аз ще ти кажа на тебе. Парцал! Малко са ти пъпките на физиономията! Ше те е*а у миндила скапан”.

„Не знам какво означава „миндил“, а пък съвсем наскоро разбрах какво означава „кифла“, чистосърдечно призна в изповедалнята на ВИП брадър Златка, но пък обеща като излезе от Къщата да се информира. „Смятам, че е обидна дума. Миндил ми звучи като амеба, чехълче – безклетъчно животно“, продължи с разсъжденията си Злати, а след като излезе от тъмната стаичка направи анкета сред мацките-съквартиранти с въпроса :“Що е то миндил?“.

Любов предположи, че е „нещо чорлаво“. Според Люси думата също е обидна. Тя добави, че „кифли викали на тия момичета, които са леки“. „А пък на нас ни викат „трите мисирки“, сподели една от тризначките.

За всички непросветени поясняваме – „миндил“: в превод от арабски език означава „хартиена кърпичка“. Лека жена, която общува с много мъже без да ги избира. Такова наименование се използва и за проститутките и уличниците.

Използвана е информация на VsekiDen.com

Виж видео запис от епизода, в който Златка разпитва за значението на „миндил“:

В късната емисия видяхме как Мариана самодоволно обяснява „видяла всичко“ и полуотегчена се извинява на Златка:

Коментари (0)

Публикувано в на 27 октомври 2012 г.