Милко Калайджиев лови духове по bTV!

Ловецът на духове Милко Калайджиев e специален гост в „Младост 5”този петък от 20:00 ч. по bTV

В петъчната вечер Краси и Иво ще станат свидетели на обир в апартамента на техния съсед Иван Станчев. Потърпевшият е твърдо убеден, че за всички негови неволи в живота са виновни именно двамата му съседи.

Съдбата, обаче, няма да спре да се шегува с тях и след редица комични ситуации, те ще трябва да се изправят и пред детектив Мариан Бачев, когото ще посрещнат като малки котенца.

За да заличи следите им, Краси ще трябва да скрие всички съмнителни предмети от полезрението на детектива, като за целта ще трябва да ги тъпче в дрехите на Иво.

Ненадейно ситуацията се променя след като Иван получава амнезия и ще припознае своите родители в лицето на Мариан, Иво и Краси. И когато хаосът става пълен на хоризонта изплува друга съседка – Венета, която желае да върне всичко, което е взела назаем от Иван. Как ще завърши всичко и кой ще се окаже „крадецът”, зрителите на bTV ще разберат в петък вечер от 20.00 часа.

Забавните моменти в апартамента на Краси и Иво не спират до тук. Решили да спечелят пари те ще направят студио за гадаене, в което и двамата ще работят като екстрасенси. Венета Харизанова отново ще бъде в ролята на съседка, която ще отиде при тях, за да й гадаят за кого  ще се омъжи.  Иван Станчев пък ще бъде дух, а специален гост в предаването ще бъде Милко Калайджиев в ролята на ловец на духове. Ще успее ли духът да избяга от ловеца и в какви предмети ще се дегизира от страх, зрителите на bTV ще видят този петък, 10 май от 20.00 часа.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 9 май 2013 г.