Милица суче сочна близалка в „Повикай ме“ – видео

Силно завръщане за Милица с „Повикай ме“

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=Urpf9PQ0_mQ

След като отдавна не бе представяла нов видеоклип, тази пролет Милица се завръща ударно в ефира на Планета ТВ. Чаровната певица представи своя нов музикален проект „Повикай ме“, който определено ще ви зареди с много лятно настроение.

Песента е по музика и аранжимент на Светослав Лобошки, а за текста се погрижи Мариета Ангелова. Парчето е бързо, динамично и носи много свежо настроение, което е предпоставка за успеха му през настъпващите летни месеци. В тази стилистика е издържан и видеоклипът, реализиран сред красотата на морския курорт „Елените“.

Негов режисьор е Николай Скерлев, а особен интерес в лентата предизвикват и кадрите, заснети в Испания. Наскоро Милица посети Барселона и впечатлена от красотата на града, тя е решила да включи най-емоционалните моменти и в клипа.

В „Повикай ме“ певицата залага на изключително свежа и секси визия, в модерните за сезона искрящи цветове. Това, което прави впечатление, е перфектната фигура на изпълнителката, резултат от ежедневни тренировки във фитнес залата.

Инфо: Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 11 май 2013 г.