Милица („Сексът продава“) стана водеща за сефте

Милица води „Мис Версай“

Красавицата събра мъжките погледи с екзотичен тоалет

Милица блесна в ново амплоа – на водеща, по време на шестото издание на конкурса „Мис Версай 2009”, провел се в едноименния клуб.

Тъй като събитието бе организирано в стил ала Мадона, Милица заложи на откровения сексапил във визията си. Тя се появи в провокативната рокля, позната на почитателите й от клипа към песента „Сексът продава“. Визията й на принцеса бе закачливо намигване към идеята за коронясването на най-добрите в своята област и към самия конкурс.

Това е първата изява на младата изпълнителка като водеща и тя не скри своето вълнение: „Да бъда водеща е нещо съвсем различно от работата ми като певица. Но има нещо общо между двете – трябва да накараш хората да се отпуснат и да се забавляват.“

А забавления съвсем не липсваха по време на конкурсната вечер. Десет момичета си оспорваха титлата за първото място за месец август. За да ги представи на публика и жури, Милица си партнира с певицата Анн-Джи.

Участничките дефилираха в два тура – един във вечерни рокли и един по бански. Победителка стана 18-годишната Мариола Милушева, студентка по право, в първи курс. Тя спечели билет за шоуто на Мадона и уникална диадема, инкрустирана с десетки камъни Сваровски.

Милица споделя, че с удоволствие би се пробвала пак като водеща: „Беше много весело. В началото се бях замислила как ще ме възприеме публиката в тази роля, но ми беше наистина приятно да водя конкурса и смятам, че и на хората им хареса, защото след шоуто получих много поздравления.“

В разгара на купона Милица изненада гостите във „Версай“ с новия си хит „Мъжете са лесни“. След края на конкурса, тя веднага отпътува за морето, къдто има участия до началото на септември.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 август 2009 г.