Милица празнува 1 май – не за друго, рожденичка е! :) (СНИМКИ)

Милица: “Това бе най-веселият ми рожден ден!”

На 1 май своя рожден ден отпразнува една от най-младите и обещаващи звезди на музикална компания “Пайнер” – Милица.

Чаровната певица започна празника още от предната вечер, когато вдигна наздравица точно в 00:00 часа, в столичната дискотека “Версай”, в компанията на най-близките си приятели.

Още от сутринта на 1 май, Милица бе обсипана с поздравителни смс-и от приятели, фенове и колеги, като първа сред фолк-гилдията се “отчете” Юнона. Празникът за певицата продължи в “Станция Нова”, където бе поканена като специален гост в рубриката “Защо не млъкват жените?”.

Тя почерпи целия екип с шампанско и бонбони, а Вихра и Даниела вдигнаха тост за рожденичката с пожелание за здраве, късмет и нов албум, пълен с още повече хитове.

Истинското парти за Милица бе вечерта на 1 май, в дискотека Night Flight, където отбеляза празника с голяма и весела компания от най-близки приятели. Купонът продължи до сутринта, като певицата не пропусна да изпее и няколко песни за радост на всички присъстващи в заведението.

Много подаръци, цветя и хубави пожелания получи Милица, но както самата тя споделя, най-хубавият подарък е бил присъствието на всички нейни приятели, които въпреки ангажиментите си, са я уважили. За рождения си ден, певицата си пожелава много щастие, късмет, професионални успехи и една “голяма, изпепеляваща любов…”.

Всички фенове на Милица имат повод за радост, тъй като в разгара на лятото тяхната любимка ще ги зарадва с нова песен.

Инфо: Planeta.TV, снимки: личен архив на Милица

Коментари (0)

Публикувано в на 3 май 2010 г.