Милица Гладнишка не е гладна, но качи 30 килограма!

Милица с 30 кг. отгоре за ролята си на Cee Lo Green в „Като две капки вода” 

Рафи втрещява с неразпознаваема визия, две гост-звезди имитират Лили Иванова
Цели 30 кг. отгоре ще „получи” Милица за ролята си на Cee Lo Green в новото, предпоследно издание на „Като две капки вода”. Повече от 3 часа ще са нужни на стилистите и гримьорите, за да сложат по лицето й бузи, двойна гуша и подплънки по тялото й. А още час допълнително ще отнеме превръщането й в чернокож мъж.

Почти неразпознаваем на сцената ще излезе Рафи. Той ще изпълни песен на Ерос Рамацоти и вече даде сериозна заявка за представянето си: „Мисля, че ще втрещя всички със своето преобразяване – не толкова музикално, колкото визуално”, заканва се бургазлията, по когото екипът от гримьори работи почти цяла седмица. Дали ще изглежда на 100 % като Ерос, или само на 50 %, ще разберем в сряда.

За живия ефир Гъмов ще трябва да се превъплъти като своя любимец в шоуто – Етиен. Най-голямото предизвикателство за него обаче ще бъде не толкова пеенето, колкото да пресъздаде запазената марка на вокала на група Трик, а именно специалните брейк движения а ла Етиен от 80-те.

Как двама души пресъздават един музикант? Това ще разберем от специалните гост-звезди, които ще трябва да се превъплътят като Лили Иванова. Как обаче ще си разделят образа на гранд дамата на българската естрада, ще разберем утре.

Останалите участници имат следните задачи: Стефан – Емил Димитров, Алекс – Бон Джоуви, Диана – Ейми Уайнхаус, Албена – Мадона, Мария – Бритни Спиърс.

Това издание ще ни доближи и до развръзката в шоуто – ще разберем кои 4-ма участници ще продължат своето участие и ще се изправят във финалната битка на 5 юни, когато ще се борят за първото място и голямата награда – чисто нов автомобил.

Как изглежда Милица като Cee Lo Green, кои са специалните гости и каква е изненадата, която готви Рафи, ще видим от 20.00 часа по Нова ТВ.

Като две капки вода” – всяка сряда

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 29 май 2013 г.