Милена + шеф Петров = Истинска катастрофа

Във верижна катастрофа край Южен парк попаднаха шеф Борис Петров и рокпевицата Милена Славова. Пътният инцидент се размина без сериозни наранявания за всички участници, но за сметка на това предизвика скандал между звездите.

„Както си стояхме с една приятелка на светофар и чакаме зелено, шеф Петров не можа да спре и така ни надъни отзад, че ме болят сега ребрата и главата. За малко да си отхапя езика. А колата пред нас също го отнесе, защото той ни повлачи няколко метра и се ударихме в нея“, оплака се изпълнителката на „Истина“ в социалните мрежи, като загатна, че устатият кулинар се разконцентрирал от пътната обстановка, докато гледал в телефона си.

Шеф Петров обаче набеди Славова, че си прави пиар на негов гръб. По думите му ударът бил повече от безобиден, а причина за болежките на певицата е фактът, че тя шофира без задължителния колан за безопасност. „Естествено тя е баровка и не носи колан. Скрихме го от КАТ, за да й спестим глобата. Всички в случая са добре, единствено тя си прехапала езика… Чакаме КАТ всичко точно, разделяме се с усмивки и малки шеги, шофьорите даже си сменихме визитки, тъй като нищо кой знае какво не се е случило и изведнъж – гледам мрежата пламнала!“, обясни своята гледна точка и шеф Петров.

Готвачът бе категоричен, че катастрофата се случила вследствие на смалената дистанция, която шофьорите в София спазват, за да не бъдат прередени на светофар. Ударът се случил, след като таксиметров шофьор завил на кръстовището в последния момент. „Друга кола спира рязко, след нея възрастна дама набива спирачки и спира на косъм и аз ги удрям отзад. Така, всичко това е ежедневие, ако джипа не го кара Шеф Петров“, пожали се още готвачът.

Наред с пожеланията за бързо оздравяване, отправени към Милена, мнозина изразиха възмущението си, че певицата е преувеличила с травмите от инцидента. „Добре, че не шофираше и не даде проба за алкохол“, заяде се на свой ред шеф Петров.

Готвачът бързо разпознал изпълнителката на „Ха-ха“ и „Не`ам нерви“ и започнал да се оправдава, като нетипично за него почти веднага признал вината си. „Шеф Петров каза, че не е успял да спре навреме. Той беше с един кайен, отпред капакът и бронята му са смачкани. На моята приятелката колата пострада най-много, защото бе по средата. На предната падна бронята“, казва Милена.

„Извинявам се лично за стотен път на Милена Славова и всички които се чувстват жертва на тази случка. Извинявайте! Знам, че едва ли ще ми простите, но се надявам на вашата доброта, защото сте по-добри от лошия шеф!“. С тези думи Борис Петров, по-известен като шеф Петров започна поредния си коментар в личния си фейсбук профил относно катастрофата, при която рок легендата Милена Славова и приятелката й пострадаха.

„Добре де, ето колко ми е пострадала колата в „Жестоката Катастрофа“ , всеки може да прецени кола която тежи два тона, 500 коня и има такива щети, дали съм карал бързо с несъобразена скорост, дал съм и проба за алкохол и други на място, тъй като беше позвъняване на 112 след като колите бяхме три“, написа готвачът, който показа и снимка на пораженията по колата си.

По инфно на агенция Монитор, агенция БЛИЦ

Коментари (0)

Публикувано в на 5 февруари 2018 г.