Милена от „Тройка на разсъмване“ почти по бюст – празнични снимки!

11-ият рожден ден на „Тройка на Разсъмване“ по Радио Витоша събра фенове и приятели на щур купон

Препълненият Sofia Live Club беше най-веселото място в столицата в петъчната декемврийска нощ, заради рождения ден на култовото сутрешно шоу по Радио Витоша – „Тройка на Разсъмване“

Декември стана още по-топъл, а настроението за наближаващите празници – по-весело, благодарение на емоционалния 11-и рожден ден на обичаното ранобудно трио Милена, Кирил и Тодор.

Още повече, че тази година за мото на своя празник водещите бяха избрали посланието „Любовта е страст“. Този избор беше продиктуван от искреното убеждение на Тройката, че всичко ценно и успешно, създадено от човека е направено с много страст и любов!

Напълно очаквано и партито за рождения ден на всеотдайната Тройка на Радио Витоша на 10-ти декември в Sofia Live Club беше страстно и запомнящо се. Както всяка година, „Тройка на Разсъмване“ празнува със своите верни слушатели, идейни и бизнес партньори, и колеги журналисти.

Сред спомените за незабравимото парти ще останат изпълненията на живо на Vessy, веселите снимки с тримата водещи и техния картонен манекен, лудите танци, чудесната торта и удоволствието от споделения празник.

Виж секцията на „Витоша“ в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!

Коментари (4)

Публикувано в на 13 декември 2010 г.