Милен Цветков тръгва на турне като Бареков с онлайн видео и снимки

Милен Цветков тръгва на турне като Бареков

Милен Цветков тръгва на турне  – екипът на предаването ще посети три града до края на месеца

Три града ще посрещнат Милен Цветков и екипа на неговото предаване до края на месец юли. Сливен, Разград и Бургас са местата, от които водещият ще предава на живо, като в рамките на 60 минути ще говори за най-актуалните и интересни за жителите там теми и въпроси. В сходен формат нееднократно наблюдавахме и представяния като „топводещ на ТВ7” – Бареков.

Маратонът на Цветков ще започне още на фаталния петък, 13-и, когато предаването му гостува в Сливен. Водещият ще даде думата на сливенчани директно от центъра на града, а  зрителите ще разберат какво се случва в ромския квартал Надежда, как живеят хората, които бяха взети като заложници при опита за обир в сливенска банка от 2011г. и продължава ли да е анти-гей настроен отец Евгений

Следващият град, който ще бъде домакин на предаването, е Разград. На 18 юли, в деня, в който местният Лудогорец и хърватският Динамо (Загреб) ще се изправят един срещу друг във втория предварителен кръг от Шампионската лига, ще видим докъде стигат футболните страсти и какво, освен футбола, вълнува разградчани.

В последния петък от месеца, 27-ми, „Часът на Милен Цветков” ще гостува на Бургас и морето. Какво се случва с вампирските разкопки в Созопол, сам ли е победителят от „X Factor” Рафи Бохосян и готови ли са бургазлии за лятото? Гостуването в Бургас ще бъде и последният епизод на предаването за този сезон. „Часът на Милен Цветков” ще се завърне в ефира на Нова ТВ отново през есента.

Коментари (0)

Публикувано в на 13 юли 2012 г.