Милен Цветков се завръща в „Нова“ – макар и като гост!

Волен Сидеров, Милен Цветков и фолк певицата Мария  тази неделя в „Станция Нова”

Маргарита Михнева ще бъде основен целодневен гост в 8-часовия блок

Станция Нова” започва точно в 10:00 ч. с „Рулетка”. Волен отново в атака! Защо? За първи път коментар от лидера на националистите.  В рубриката на Люба Кулезич и Виктор Стоянов гости ще бъдат и журналистите Милен Цветков и Соня Колтуклиева.

В епизод 2 на „Съдебен спор” казусът е „Съседски войни” за комшии, които в продължение на 41 години си погаждат мръсни номера. Участници в делото са Ангелина Петрова, Рени Иванова, Гергина Ненкова, Албена Миланова.

Тази неделя „Отчаяните съпруги” ще ни пренесат във вълшебния свят на Хилда Казасян, ще прекараме един ден с фолк певицата Мария и ще опитаме от кулинарните изкушения на личния готвач на Тодор Живков – бай Данчо.

В „Най-добрата майка” ще видиме историята на Разие Касим, която не изоставя детето си с множество малформации, а се бори за живота му всеки ден.

В 16:00 ч. започва интервюто на Нана със специалния гост на „Станция Нова” – топжурналистката Маргарита Михнева. Веднага след това в класацията „Последно 10” ще бъдат разкрити десетте неща, които чужденците трябва да опитат у нас. Коментатори по темата ще бъдат „големият брат” от Сърбия – Саша Антунович, и пеещата южноафриканка от „Байландо – сцена на мечтите” – Пенелопе О’Съливан.

Коментари (0)

Публикувано в на 8 октомври 2010 г.