Милен Цветков ходи с автобус на работа, какво мисли за ГЕРБ? (интервюта)

Многотиражни вестници се интересуват от завръщането на Милен Цветков – прочети интервютата, препечатани в интернет!

„Часът на Милен Цветков“ отново е в ефира на Нова телевизия.

Промяна няма – „става въпрос за връщане на един продукт, който смятам, че е бил успешен и спокойно можем да предложим на зрителя отново“, казва Милен Цветков пред вестник „Марица“.

Очевидно водещият не е благонастроен към управляващите, което всъщност е добра основа за едно интересно предаване – „до този момент това, което съм видял, не показа, че вървим в правилната посока“.

Друга интересна реплика на Милен Цветков е – „Да се кротна? Ако ще се кротвам, ще се кротна, като се пенсионирам. Даже и тогава няма да се кротна, защото ще се кача на къмпъра и няма да се върна просто. „.

Цялото интервю от книжния вестник ще намерите на адрес http://prnew.info/milen-cvetkov-televiziqta-e-prosto-edin-ulichen-teatyr/

Малко по-жълто започва интервюто за „24 часа“. Там Милен Цветков разказва за новото си гадже Ивета.

И в двете интервюта впечатление на журналистите правят многобройните уволнения на водещия. И още – има ли промяна в БНТ? Както знаете, Милен Цветков поработи и там. Очевидно не. Това е второто завръщане на Цветков в националната медия – „Та тогава си тръгнах в събота и сега, като отидох, сякаш дойдох в понеделник на работа, такова ми беше усещането.“

И в „24 часа“ има признание, че промени в предаването не се очакват. И още – за беднотията, за похитителя от Сливен и какво провокра действията му. За това как Милен Цветков ходи с автобус на работа – http://prnew.info/milen-cvetkov-kazvat-za-men-che-sym-televizionen-stopadjiq/.

Коментари (0)

Публикувано в на 30 март 2011 г.