Мики Рурк в „Смъртоносен изстрел“ по ТВ7 – видео с онлайн видео и снимки

Мики Рурк в „Смъртоносен изстрел“ по ТВ7 – видео

Акценти от филмовата програма на ТВ7 за 2 и 3 март 2013 г., събота и неделя

02.03.2013, събота, 20:00ч
„Розовата пантера” (The Pink Panther)
комедия, приключенски, САЩ, 2006
Режисьор: Шоун Леви
В ролите: Жан Рено, Кристин Ченоуит, Емили Мортимър, Стийв Мартин, Хенри Черни, Кевин Клайн, Бейонсе Ноулс

Гледай видео анонс онлайн

В динамичната комедия “Розовата пантера” несръчният инспектор Клузо (Стийв Мартин) поема най-важния си случай досега.

Световноизвестният треньор по футбол Ив Глюон току-що е довел отбора на Франция до победа над отбора на Китай. Докато е заобиколен от щастливи фенове и красивата си любима – международната поп звезда Ксания (Бейонсе Ноулс), Глюон е повален от отровна стрела. В последвалата паника безценният диамантен пръстен на Глюон “Розовата пантера” изчезва мистериозно.

Убийството се превръща в национална медийна сензация. Разрешаването на случая се пада на главен инспектор Драйфус (Кевин Клайн), който за седми път се опитва да получи престижен почетен медал за заслуги. Той е наясно, че не може да си позволи дори и една грешка, поне такава, която да му бъде преписана, и затова повиква за случая неуморимия инспектор Клузо.

Клузо и новият му асистент, непоколебимият стоик – полицай Жилбер Понтон (Жан Рено) следват плетеница от улики през цял Париж и стигат чак до Ню Йорк. В Голямата ябълка, Клузо и Понтон преминават през Таймс Скуеър, магазини за диаманти, модното Пето авеню и обновения хотел “Уолдорф Астория”. По пътя, двамата полицаи се сблъскват с неуловими търговци на диаманти, предполагаеми убийци, опасни бандити, подмазващи се собственици на казина, тайни агенти, мистериозни треньори и екзотично питие.

02.03.2013, събота, 23:40ч
„Смъртоносен изстрел” (Killshot)
Eкшън, САЩ, 2008
Режисьор: Джон Мадън
В ролите: Даян Лейн, Томас Джейн, Мики Рурк

Гледай видео анонс онлайн

Кармен Коулсън (Даян Лейн, “Чаплин”) е красива агентка по недвижими имоти, омъжена за безработния Уейн (Томас Джейн, “Мъглата”). Кармен урежда интервю за работа на съпруга си в своята фирма, но когато Уейн се появява, нещата страхотно се объркват. Вместо на мениджъри в костюми и вратовръзки той попада на двама обирджии и зърва лицата им, след което успява да избяга. Престъпниците обаче са професионални наемни убийци – Арманд “Черната птица” Дегас (Мики Рурк, “Ангелско сърце”) и Ричи Никс (Джоузеф Гордън-Левит). Двамата бързо успяват да открият следите на Уейн и Кармен за да ги убият.

Коментари (0)

Публикувано в на 25 февруари 2013 г.