Михаил пробива на запад с изперкал клип от Перущица с онлайн видео и снимки

Михаил пробива на запад с изперкал клип от Перущица

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: http://youtu.be/fZiIMmjaf54

Щурият Mikhael Paskalev с убийствен made-in-bg клип в стил Тарантино (Видео)

Точно преди един месец в YouTube и Vimeo се появи новият видеоклип на Михаил Паскалев (Mikhael Paskalev) към парчето Jive Babe, избрано за пилотен сингъл от предстоящия дебютен албум на норвежкия рокендрол артист с българско потекло.

За това време видеото генерира близо 70 000 импресии в двете платформи и си спечели значителна популярност не без помощта на британските медии, които следят кариерата на Паскалев поради факта, че в момента той е базиран в Ливърпул.

Именно в родния град на Beatles, във физкултурен салон на недействащо основно училище, е осъществен студийният запис на Jive Babe, чийто продуцент е Джо Уилс.

Режисьор на клипа е британският кинематографист Джак Уайтли, а главната роля в него изпълнява Елена Аргирос. Партнира й самият Паскалев, който е неин пленник с малки изгледи за оцеляване.

Действието се развива в пловдивска област, около родопското село Устина и Перущица, а почти всички останали участници във видеото са от местното ромско население – един от друг по-колоритни.

След името на Паскалев, червената лада, с която клипът започва, моментално отхвърля всякакво съмнение, че 25-годишният артист има нещо общо с България.

Въпреки че е роден в Норвегия, където вече е известен, във вените на Михаил Паскалев тече българска кръв и повечето медии на Острова, отразили появата на Jive Babe, сред които е и NME, посочват този факт.

Освен видеоклипа към Jive Babe, в MikhaelPaskalev’s YouTube Channel могат да бъдат видени още три, като най-популярен е излезлият преди 4 месеца I Spy, който сам по себе си също е впечатляващ. Той е видян близо 200 000 пъти само в страницата му в YouTube и над половин милион пъти общо.

Дебютният албум на Паскалев ще излезе в Норвегия тази есен, като все още не са обявени нито заглавието му, нито точната му премиерна дата.

Инфо: Avtora.com

Коментари (0)

Публикувано в на 26 юли 2012 г.