Михаела Павлова от София ден и нощ в Следвай ме VBOX7

Михаела Павлова от „София – Ден и Нощ“ влиза в уеб сериала „Следвай ме“

Новата героиня предизвиква неочакван обрат на финала на уеб сериала

Мирът и щастието са напът да се възцарят между героите в уеб тийн сериала „Следвай ме“, но драматичен обрат в последния епизод от сезона отново ще изправи пред тежко изпитание участниците в сериала.

След много дълга и изтощителна война, София и Бела са на крачка от сключването на мир помежду си. До щастливата развръзка се стига след като София изпраща свои видео дневници до Бела, в които разкрива, че съжалява за действията си, които са довели до изгубване на приятелите си, на които най-много държи – Алекс и Бела. Признанието й трогва Бела и тя се замисля за последствията от тяхната война. Двете момичета заравят томахавката помежду си и си дават дума, че това повече няма да се повтори.

Не така се обаче се развиват нещата с Алекс. Той не е склонен да прости на София и това истински я огорчава.

След като София и Бела сключват примирие, за Бела остава единствено да възстанови отношенията си с Ники, който отказва всякакъв контакт с нея. София иска да й помогне, но точно тогава Бела разбира, че Ники вече има нова приятелка. Учудването и на двете е голямо, особено когато виждат с очите си новата му приятелка, която се оказва онлайн съперничката на София – влогърката Изабела Георгиева. Освен известен влогър, Изабела, която се представя с името Бела, е и новата ученичка в училището на Бела и София. Дали Изабела ще успее да влезе в приятелския кръг на София и Бела или нейната поява ще доведе до нови конфликти, предстои да разберем.

В ролята на Изабела Георгиева ще видим Михаела Павлова, която стана популярна от участието си в риалити сериала „София – Ден и Нощ“. Освен с актьорство, тя се занимава с танци професионално, като освен че преподава, е участвала и в шоуто Dancing Stars. Запознайте се с нея тук >>>

Задава ли се нова война в училище, кой ще се пребори за сърцето на Ники и какво ще се случи с Бела и София, разберете във финалния епизод на „Следвай ме“ >>>

„Следвай ме“ е уеб сериалът с най-успешен дебютен сезон в България, от продуцентския екип 7Talents. До момента той има реализирани два сезона, които генерираха над 13 милиона гледания на всички онлайн платформи.

Коментари (0)

Публикувано в на 15 декември 2017 г.