Миг прохлада във фонтана – цял живот алергия! „Бодилник“ по ТВ7

„Бодилник“ по ТВ7, 3 август:

Важат ли законите на Европейския съюз в община Русе? След прегледа на печата в рубриката „Държавата Абсурдистан“ вижте историята на Валентин и неговата шест месечна борба с институциите.

ЗАКОН ЗА ДЕТЕТО И СЕМЕЙСТВОТО

Ще бъдат ли въведени стандарти за добри родители и ще могат ли да ни вземат детето, ако не се грижим за неговата хигиена? Това са само част от промените, които готвят от социалното министерство в закона за детето и семейството.

След 8:00 разговор с Даринка Янкова- зам. изпълнителен директор на Агенцията за социално подпомагане и Цвета Бреснишка от Асоциация „Родители“.

РАЗХЛАДА

Как къпането в шадраваните и фонтаните може да ви докара алергии, астма и инфекции? Малко преди 8:30 разговор с алерголог.

40 РОМИ В 8 ФУРГОНА

Защо 40 роми от Ботевград си делят пространство за живеене от 8 фургона? След новините в 8:30 на живо от града. Как си интегрират ромите в България и могат ли да намерят препитание в родното земеделието? Разговор с Илия Илиев – председател на „ДРОМ“.

СЛАДКИ ПРИКАЗКИ
Как се пробива в българския шоубизнес? В минутите след 9:00 останете в компанията на „Сладки приказки“ и Жана и откровеното й интервю с лошото момиче на R&B сцената Лейди Би.

Видео запис от предаването

Коментари (0)

Публикувано в на 2 август 2011 г.