MGM Channel представя: култова порция филми през ноември с онлайн видео и снимки

MGM Channel представя: култова порция филми през ноември

MGM Channelноември 2009

Това е Холивуд: Събота и неделя вечер

Мак
Mac (1993)
1 ноември, 21:15

Историята се развива в Куинс през 1954 г. и се фокусира върху трима братя, които допускат огромната грешка да започнат съвместен бизнес. Това е един нетрадиционен, но трогателен филм. С участието на Джон Туртуро, Майкъл Бадалуко, Елън Баркин.

Личният живот на Шерлок Холмс
The Private Life of Sherlock Holmes (1970)
7 ноември, 21:15

Тази изключително увлекателна мистерия, дело на невероятния гений на сценариста и режисьор Били Уайлдър, разкрива интересните записки от дневника на д-р Уотсън (Колин Блейкли), разказващи и за великия Шерлок Холмс (Робърт Стивънс).

Затворници
Convicts (1991)
8 ноември, 21:15

Момче съзрява, наблюдавайки сцени на насилие на полетата със захарна тръстика по брега на Мексиканския залив в Тексас през 1902 г., докато животът на властен собственик на плантация, който оцелява като използва труда на затворници в полетата си, клони към своя край. С участието на Робърт Дювал, Лукас Хаас, Джеймс Ърл Джоунс.

Убийство в полунощ
Slamdance (1987)
22 ноември, 21:15

Един художник (Том Хълси) е принуден да „прокопае” клубната ъндърграунд сцена в Ел Ей, когато бившата му приятелка (Вирджиния Медсън) е намерена мъртва и той е

натопен за убийството й.

КОМЕДИИ: ПОНЕДЕЛНИК ВЕЧЕР

Обичам те, не ме докосвай
I Love You, Don’t Touch Me (1998)
2 ноември, 21:15

Кейти (Марла Шафъл) е 25-годишна девственица от Лос Анджелис, която очаква несъществуващия перфектен мъж. Докато успее да осъзнае, че най-добрият й приятел Бен (Мичъл Уитфийлд) е наистина подходящият, той вече е с една от приятелките й.

Блекджек
Jinxed! (1983)
9 ноември, 21:15

Бет Мидлър е на обиколка на Рино, Лас Вегас и Тахое с Рип Торн в ролята на нейния съпруг – полупрофесионален комарджия и Кен Уол – на привлекателен блекджек дилър.

РОМАНТИКА И ДРАМА: ВТОРНИК ВЕЧЕР

12 разярени мъже
Twelve Angry Men (1997)
3 ноември, 21:15

Завладяваща съвременна версия на драмата на строгата съдебна власт и дебатите на съдебните заседатели в процеса за убийство, в който присъдата „виновен” означава изпращането на млад мъж на смърт. С участието на Джак Лемън, Джордж Скот, Джеймс Гандолфини. Режисьор: Уилям Фридкин.

Хавайски заселници
The Hawaiians (1970)
17 ноември, 21:15

Морски капитан открива вода на плантация, което води до засаждането на ананаси на острова. С участието на Чарлтън Хестън, Жералдин Чаплин.

ОТНОВО В 80-те: СРЯДА ВЕЧЕР

Часът на истината
3:15 (1986)
4 ноември, 21:15

Когато бивш член на улична банда е погрешно посочен за полицейски информатор, той предприема самостоятелно търсене на справедливост. С участието на Адам Болдуин, Дебора Форман.

ЕКШЪН И КРИМИНАЛЕ: ПЕТЪК ВЕЧЕР

Човек на закона
Lawman (1971)
6 ноември, 21:15

Този реалистичен филм разкрива истински, смъртоносен поглед за това какъв е бил в действителност живота в Запада. В главните роли: Бърт Ланкастър, Робърт Дювал, Робърт Райън, Лий Коб.

Бандата на Спайкс
The Spikes Gang (1974)
13 ноември, 21:15

Лий Марвин ни пленява с ролята си на ранен престъпник, който се появява като романтична фигура в живота на двама чувствителни младежи (Рон Хауърд и Гари Граймс). След като оздравява, благодарение на грижите на двете момчета, престъпникът ги включва в обирите си… и накрая безскрупулно ги предава.

Честит рожден ден, Джоди Фостър!

На 19 ноември MGM отбелязва 47-мия рожден ден на Джоди Фостър, като представя два филма с участието на детето-звезда, превърнало се в изключителна актриса, продуцент и режисьор – знаменитата Джоди Фостър.

Нел
Nell (1994)
19 ноември, 21:15

Нел – жена, която е израснала сама и говори собствен неразбираем език, е намерена от д-р Джером Ловел в планините на Северна Каролина. Чувствайки се отговорен за нейното здраве и благополучие, той планира заедно със свой сътрудник да я настанят в клиника. Но след като Ловел започва да комуникира с Нел, между тях се изгражда взаимно доверие и заедно разбулват мистерията на нейното минало. В главните роли: Джоди Фостър (номинация за “Оскар” за най-добра женска роля), Лиъм Нийсън и Наташа Ричардсън.

Сенки и мъгла
Shadows and Fog (1992)
19 ноември, 23:05

Изплашен чиновник е избран от граждански комитет в защита от престъпността да помогне в залавянето на убиец в стил Джак Изкормвача, който тормози града нощем. В главните роли: Уди Алън (и режисьор), Джоди Фостър, Кати Бейтс, Джон Кюсак, Мия Фароу, Мадона, Джон Малкович, Лили Томлин.

Коментари (0)

Публикувано в на 28 октомври 2009 г.