„Метрополис“ разкриха подробности за вуду партито с John Digweed

VOODOO с Mетрополис и легендарният Джон Дигуийд на плажа в Бургас на 7-ми август

Близо 100 астрономически часа делят българските фенове от четвъртата им историческа среща на родна земя с един от най-важните стожери на модерния електронен звук – John Digweed.

Дни преди единственото парти на Метрополис за това лято, от щаба на основателите на електронната сцена у нас разкриват някои от изненадите, готвени за VOODOO вакханалията на 7ми август в Бургас.

Централният плаж на морския град беше записан през далечната 98-ма в христоматията на българската клубна култура с първото плажно парти, организирано от Метрополис на кея в Морската градина. 11 години по-късно най-южната част на плажа ще бъде преобразенa в денс арена на чист електронен вуду шаманизъм, обещават клубните ветерани Стивън и компания.

Зa уникалната VOODOO атмосфера и визия работи специално сформиран екип от декоратори и стилисти, които в творческа колаборация с естествените природни красоти на морето, пясъкa и вековните дървета на Морската градина, ще имат за задача да ви потопят в магията и красотата на древните вуду церемонии.

Над хилядите посетители, очаквани в петък в Бургас, ще бдят 3-метрови вуду кукли, a огнени ритуали и атрактивни voodoo танцьорки ще манипулират сетивата на понапредналата българска и международна публика.

ВИП гостите на Метрополис, както винаги ще се радват на отделен вход с гарантирано бързо влизане до зоната си, която е позиционирана с изглед към морето в застроена постройка с покрив и твърда подова настилка.

За да се наслаждават на 100% на близо 9-часовото шоу, от специалната стилно аранжирана зона извън пясъка, ВИП посетителите ще имат на разположение екстри като voodoo сепарета, професионални сервитьори, собствен бар, осветление, мултимедия и мощен звук.

Всички гости на Метрополис ще имат достъп до специална chillout зона с удобни места за релаксация и собствен бар.

Една от големите изненади на вечерта на 7-ми август ще бъде завръщането от южно aмериканско странство на един от първите арт съмишленици на Стивън, Ясен Петров, Смърфа и Иво Рачев – авторът на запазения знак и шрифта на Метрополис – D-Alien. Kултовият за края на 90-те VJ артист, с когото започна парти магията в България преди цели 13 години, ще превземе с визуализациите си мултимедийните екрани на плажа.

И да не забравяме главния виновник за тазгодишната плажна истерия – великият John Digweed! Усмихнатият англичанин с непокорни къдрици доказа миналото лято класата си, държейки на вълната на безкрайната саунд еуфория до изгрев слънце над 6000 човека в Слънчев бряг. Готови ли сте да го направим отново? Ние ДА!!!!

Билети на цена от 25 лв могат да бъдат закупени в мрежите на Ticketsream и Eventim, както и в центровете на Office 1 Superstore, магазини М-tel, Germanos, Usit Colors, М Свят, Orange Center, Касата на НДК в София и верига Пикадили в цялата страна.

Коментари (0)

Публикувано в на 3 август 2009 г.