Метрополис напълниха Зимния дворец, без Карл Кокс! (ВИДЕО)

Рожден ден на Метрополис без Карл Кокс… засега

Изригна още eдин вулкан – в София обаче!

Докато сякаш никой не може да запомни и изрече Ейяфятлайокутл -името на най-известния исландски вулкан объркaл през последната седмица плановете на цяла Европа, гарантирано поне 5 000 човека можаха да изкрещят с цяло гърло името Метрополис – главните виновници за вулканичното парти в Зимния дворец на спорта в събота.

Първооснователите на електронната култура в България пометоха като циклон насъбралото се през последните дни  притеснение и разочарование от майката природа, която се оказа единствената непреодолима сила, успяла да спре легендата Карл Кокс през последните години.

Най-известният диджeй на планетата – любимец на всички бе принуден да си остане в Англия от безпрецедентни в световната история обстоятелства и да отложи гига си в София по случай 14-ия рожден ден на най-голямото електронно движение  у нас – Метрополис.

Когато изгасна и последната искрица надежда за просветляване на небето над Европа в съботния късен следобед самият «Шоколадов Буда» в лично видео обръщение до българските си фенове изказа голямото си съжаление и разочарование, че няма да бъде с тях на 17 април и ще трябва да отложи дългоочакваният си гиг до нова дата.

Родният най-голям денс промоутър не се предаде пред форсмажорните обстоятелства и вместо това направи страхотен реверанс към феновете си, кaто не само не отложи партито, а и записа едно от най-великите събития в историята на клубната култура у нас – пълен Зимен Дворец без междунарона звезда.

Демонстрирайки световна класа и професионализъм Стивън и компания не само гарантираха, че всички предварителнo закупени билети за Карк Кокс важат за следващата дата на звездата в България, но и подариха на притежателите им още един истински спектакъл.

Зимният дворец на Спорта в  столицата бе разтърсен от изригването на невиждани досега или по скоро позабравени емоции  – чиста любов, мощна подкрепа и безусловен респект към пионерите на денс музиката у нас и всички Български диджеи, застанали зад пулта.

Минимализъм, Бобо, Витяз, Дончо и Мери Деси, Версус, Пачо и Пепо, Шото, Веселин и Рос и Спасото, както и Ди джей Смърф, Стивън и Ясен Петров оставиха без дъх публиката до 8 часа сутринта, държейки на гребена на вълната пълната зала .

Цялата организация на ивента на 17-и април беше в тотално ново измерение и с невижданото лайт шоу, поверено в ръцете на майстора на светлинните ефекти на култовия електронен фестивал в Мannheim – TimeWarp.

Кристофър Хасфуртер допълни историческата атмосфера в залата, демонстрирайки пълен синхрон с VJ-я на Mетрополис – D_Alien, който облъчваше хората с футуристични визии.

Звукът на партито беше нечувано разтърсващ, благодарение на екипа на Антоан Хадат и системата Eastern Acoustic, която задължително присъства в райдера на най-скъпите концерти в света и направи подобаваща премиера и на Mетрополис.

Oт мениджмънта на Метрополис увериха, че от момента на отлагането на датата на Кокс вече работят усилено по реализирането на гига в най-скоро време – информация за което се очаква още тази седмица. Всички имащи предварително закупени билети ще важат за нея без презаверка.

Metropolis 17.04.10 B – Day p1

Metropolis 17.04.10 B – day p2

Metropolis 17.04.10 B – day p3

Metropolis 17.04.10 B – day p4

Metropolis 17.04.10 B – day p5

Коментари (1)

Публикувано в на 19 април 2010 г.