Методи за общуване с починали близки и с духове

На 27 януари в „Новите досиета“ ще видите

В епизод 13 на „Новите досиета“ София Тзавелла ще представи изумителния метод за общуване с починали близки на доктор Алан Боткин – Induced After Death Communication Procedure. Той е развит с терапевтична цел чрез работата му с ветерани от войната.

За първи път в ефира на България ще участва неговият последовател – терапевтът Греъм Макси, който прилага успешно процедурата от 2006 г. Тя показва изумителни резултати в лечението на мъка по починали близки.

За пациентите на доктор Макси това е най-разтърсващото преживяване в живота им. Преживяване, което връща радостта от съществуването и усещането, че връзката с починалите им близки не е загубена, а е преминала на нов етап: поантата в психологическата теория на метода.

Греъм Макси е автор и на книгата „Пет велики неща, които всеки може да научи, слушайки мъртвите“.

Не пропускайте епизод 13 на „Новите досиета“, защото в него ще бъде представен и паранормалният начин за общуване с духове на топизследователя на паранормалното Крис Холтън – един от най-близките приятели на „Новите досиета“. Той изпрати специално за зрителите на предаването най-новите си записи от света на сенките.

И още от дайджеста на „Новите досиета“: Той се сражава с ТЯХ! Боб Лазар – част 3.

Не пропускайте „Новите досиета“ в петък от 22,15 ч. само по TV7!

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 27 януари 2012 г.