Металистката Софи Маринова си търси слаб чернокос българин

Софи Маринова била металистка, обявява критериите за ново гадже

В тинейджърските си години Софито била фен на хеви метъла. Това признание ромският славей направи съвсем наскоро докато разпускаше в компанията на колегата си Иван Динев – Устата в клуб БИАД.

И докато се кефеше на изпълненията на оркестър Кристали, заради които специално бе дошла в заведението, певицата демонстрира знака на козата, който металистите използват.

Фолк звездата сподели, че тъй като хеви метълът бил особено популярен, когато била на 14 години, за да бъде и тя в крак с времето, куфеела на Металика, Гънз Ен’ Роузис и Рейнбоу.

„Сега извън чалгата слушам естрада. Лили Иванова, Васил Найденов и Орлин Горанов са ми любими, а от младите певци – Графа, Любо, Мария Илиева. Честно да си кажа обаче  най-си обичам фолк музиката!”

И за да докаже думите си, Софито грабна микрофона и подкани Устата да изпълнят съвместното си парче – „Ти си бурята в сърцето.”

Така с непринуденото си поведение певицата отново обра овациите на публиката в БИАД – „Вижте как се забавлявам с колегите си! За каква любов – за музика мисля сега! Любовта ще дойде, когато най-малко я очакваш. Не искам да ме питате за Дачо!”  – категорична бе певицата.

Но на въпроса как трябва да изглежда новият й избраник, фолкдивата имаше готов отговор: Трябва да е слаб, висок и с черна коса. Да бъде общителен, за да има за какво да си говорим. Освен това трябва да се разбираме, да не се караме и да не ме ревнува. И на последно място да бъде от България, че аз съм патриот.”

Коментари (0)

Публикувано в на 30 март 2011 г.