Метъл четворката специално избрала София – гледай да не се изложим!! с онлайн видео и снимки

Метъл четворката специално избрала София – гледай да не се изложим!!

SLAYER: Шоуто ни в България ще е много специално!!!

Кери Кинг и Дейв Ломбардо от SLAYER в ексклузивни интервюта за български медии вчера потвърдиха, че метъл силата ще ни залее мощно на фестивала SOFIA ROCKS Powered by Sonisphere, който предстои съвсем скоро на 22 – 23 юни на Националния стадион Васил Левски!!!

Пред www.Katehizis.com китаристът на Slayer Кери Кинг каза, че в София бандата ще забие около час и вече имат ясен и размазващ сет лист. „Вярвам, че ще се хареса както на по-новите, така и на старите ни фенове.”

На въпроса за реда, в който ще се качат на сцената четирите банди от Голямата четворка на траш метъла, Кери каза още: „Някои банди просто заслужават да свирят последни – така е редно. Metallica е една от най-големите групи на планетата и би било безсмислено Slayer да се качат на сцената след тях.”

Пред Rolling Stone България Кери Кинг допълни още, че ще се опита да гледа и местните съпорт банди, които от вчера влязоха в афиша. „Винаги когато имам възможност, с интерес гледам поддържащите банди.”

На живо в ефира на Z-Rock Дейв Ломбардо още веднъж увери феновете, че вокалът Том Арая е в перфектно здраве и форма след операцията на врата. „Единствено му забраниха да куфее толкова.” Най-бързият барабанист в света каза още, че отношенията между четирите банди са чудесни и че всички те се харесват и уважават.

Дейв Ломбардо изказа и съболезнованията си за Рони Джеймс Дио, а Кери Кинг коментира така: „Рони беше светец. Един от най-милите хора в музикалния бизнес.”

Шоуто на Голямата четворка в България ще е много специално и поради причината, че ще бъде снимано и предавано по сателит в реално време в над 800 кино салона по целия свят. Изборът на София за този проект е по идея на самите групи, супер впечатлени от феновете си тук!!! Нека заедно да покажем на целия свят, че наистина сме най-големите метъли и най-вярната и шумна публика!!! Не оставайте без билет!!!

SOFIA ROCKS 2010 POWERED BY SONISPHERE FESTIVAL

22-23 юни 2010

Коментари (0)

Публикувано в на 9 юни 2010 г.