Местят концерта на Red Hot Chili Peppers поради слаб интерес с онлайн видео и снимки

Местят концерта на Red Hot Chili Peppers поради слаб интерес

Концертът на Red Hot Chili Peppers се мести в Арена Армеец

София Мюзик Ентерпрайсис уведомява, че концертът на Red Hot Chili Peppers ще се състои вместо на стадион Г. Аспарухов в Арена Армеец. Датата на събитието остава същата – 1 септември 2012 г., 20.00 ч.

Ценовите категории на билетите и позиционирането им спрямо сцената в Арена Армеец ще бъде абсолютно идентично с това на стадион Г. Аспарухов. На терена ще има също три зони за правостоящи, а на трибуните четири зони за седящи билети. Всички правостоящи билети ще са валидни и за Арена Армеец без да бъдат преиздавани. Седящите места обаче се налага да бъдат издадени отново, за да съответстват на номерацията и секторите в залата.

Процедурата ще бъде максимално облекчена и може да бъде осъществена от понеделник (9 юли) до 1 септември 20.00 ч. в деня на концерта на слединте места:

  1. Касата на Тикетпро в Билетен център НДК – София
  2. Централният офис на Тикетпро  – София, ул. Шандор Петьофи 28
  3. На касата на Арена Армеец София, включително и в деня на концерта

Причината за преместването на концерта е заради недостатъчните билетни продажби до този момент, два месеца преди събитието. При нормални обстоятелства, в другите европейски страни, билетите обикновено се продават много по-бързо, но случаят в България не е такъв. Публиката тук е свикнала да купува билети в последния момент.
За да се избегне рискът концертът на артист от такъв ранг да не се състои пред пълен стадион, мениджмънтът и промоутърът решиха да преместят концерта в зала, дори и това да означава много хора да не успеят да гледат шоуто.
Тъй като в момента има много ограничен брой непродадени билети, организаторите съветват феновете да побързат със закупуването им.

Коментари (0)

Публикувано в на 7 юли 2012 г.