Местят диви животни сред суровия африкански разкош – Viasat Nature!

Премиера: 20 октомври – 11 ноември, от 18,00 ч.
Ветеринарно сафари
Оригинално заглавие: Vet Safari
Сезон: 2

Ема е красива ветеринарна лекарка от Обединеното кралство, а Шон е страхотен рейнджър от Зимбабве. Двамата имат компания, извършваща опасната и изключително важна работа да премества диви животни от едни природни резервати в други в южна Африка. Към тях в буша се присъединяват бебето Фийби, суровият бивш военен пилот на изтребител Джон, който управлява хеликоптерите, и техният верен джак ръсел териер Туала. Вълнения и изненади, смях и сълзи… Всеки ден е съпътстван от нови предизвикателства за младото семейство, твърдо решено да успее с новия си живот сред суровата красота на Африка.

Епизод 1: Екипът е извикан да залови голямо стадо бизони, но се оказват заплашени от това да бъдат стъпкани, когато животните се втурват насреща им.

Епизод 2: Ема и съпругът й Шон проследяват голям бял носорог, но един от операторите има проблеми, когато се опитват да натоварят животното в ремаркето.

Епизод 3: На Шон му се налага да премести на по-безопасно място два гепарда, след като един друг от тях е убит по загадъчен начин.

Епизод 4: Семейството празнува втория рожден ден на Фиби на крайбрежието на Намибия, където изпълняват специална мисия.

Епизод 5: Ел Джей има технически проблеми с хеликоптера си, докато преследва зебри близо до Кейптаун в приятелско съревнование с баща си, който се надява да улови голямо стадо от тях в северната част на страната.

Епизод 6: Семейство Рамбърт пътуват към джунглите на Борнео, където Ема ще работи като доброволка ветеринарен лекар, помагайки за рехабилитацията на орангутаните там.

Епизод 7: Шон и Ема са по следите на бял носорог, но им се налага да спрат, когато се оказва, че трябва да сменят памперса на дъщеричката си насред пущинака.

Епизод 8: Ема, семейството й и пилотът на хеликоптер Ел Джи са по следите на жираф с надеждата да успеят да го упоят. В този епизод ще видим и как сем. Рамбърт се настанява в новия си дом.

Коментари (0)

Публикувано в на 4 октомври 2010 г.