„Месецът на големите неща“ по Discovery Channel – не ти го побира умът!

Месеца на големите неща – по-голямото е и по-добро този май само по Discovery Channel!

В съвременния свят навсякъде, където и да погледнеш, си заобиколен от големи неща – хората искат по-големи домове, по-големи коли и по-големи кариери.

През месец май вдъхновени от високата оценка на хората към всичко голямо, Discovery Channel ще посвети праймтайм предаванията си на изобретатели на гигантски конструкции, машиностроене и  ултра модерни и огромни творения на индустрията. От проследяването на това как цял град е преместен (в предаването “Голямото местене“) до най-големите в света машини в действие (в предаването “Най-яките машини на света“), Месецът на големите неща показва, че  размерът наистина е от значение, когато говорим за конструкции и машини.

За да популяризира Месеца на големите неща, Discovery Channel не би могъл да избере по-подходяща личност за свое лице от легендарния руски боксьор Николай Валуев. Промо клипове бяха заснети наскоро в Санкт Петербург и представят приятелски настроения великан Николай в различни ситуации от ежедневието, в които нещата с малки размери не са достатъчно добри и той излиза с изобретателни решения. За да направи място за паркиране той използва силата и размерите си, за да избута две коли настрани. Можем да го видим как захвърля малка лопата, за да изрине снега с огромен снегорин. А за да задоволи апетита си, той похапва закуската си от фруктиера за плодове.

“Наслаждавам се на това, че съм част от Месеца на големите неща по  Discovery Channel” казва Николай Валуев. “Радвам се, че правя нещо различно в ежедневието си и се надявам зрителите на Discovery Channel да се забавляват, докато ме гледат, толкова, колкото и аз се забавлявах, докато снимах за  Месеца на големите неща.”

Очаквайте промоционалните клипове с Николай Валуев  от понеделник, 19 април. Месецът на големите неща започва на 3 май 2010 г. и ще включва следните премиери:

„Голямото местене“, премиера ще се излъчи на 3 май 2010 г. /понеделник/ от 21:05 ч.

Хората обикновено се местят като пренесат багажа си от една къща в друга. Но как ще изглежда, ако имате нужда да си преместите цялата къща? Discovery Channel ще ви покаже предизвикателствата пред хората, чиято работа е да местят цели конструкции – къщи, имения, яхти, подводници. Едно грешно движение може да струва милиони, а зрителите ще могат да видят от първа ръка какво е необходимо за такива премествания, както и какви са рисковете от това.

„Мощните кораби“, премиера ще се излъчи на 4 май 2010 г. /вторник/ от21:05 ч.

Discovery Channel се качва на борда, за да ви предложи изключителен поглед към някои от най-великите плавателни съдове в света. Всеки от шестте епизода ще ви предостави несравним достъп до всичко под и над палубата, до механиката на модерните съоръжения, до човешките истории на моряците. Внушителните кораби представляват зашеметяващи гледки, като се изследва механиката на всеки кораб и сложните отношения между хората на борда.

НАЙ-ЯКИТЕ МАШИНИ НА СВЕТА, премиера ще се излъчи на 6 май 2010 /четвъртък/ от 21:05 ч.

Най-яките машини на света е вълнуваща поредица за някои от най-опасните машини в света, без които бизнес конструкции от какъвто и да е тип биха били невъзможни. Зрителите ще имат възможността да видят как тези гиганти работят и кои са хората, които ги управляват.  Тези поразителни машини са способни да разрушат всичко, до което се докоснат и само един грешен ход може да нарани много хора и да доведе до невъобразими щети.

Коментари (0)

Публикувано в на 19 април 2010 г.