„Менталистът“ и „Балерина“ стартират по Diva Universal!

Aкценти в програмата на Diva Universal през май 2013

СЕРИАЛИ

ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ – СЕЗОН 3
Всяка делнична вечер от 20-ти в 20.00 часа

Дамите от Уистерия Лейн се завръщат за третия си вълнуващ сезон. Самотната майка Сюзън (Тери Хатчър), преданата съпруга Линет (Фелисити Хъфман), перфекционистката Бри (Марша Крос) и бившият модел Гейбриъл (Ева Лонгория) са заредени с много нови драми и тайни, сред които не на последно място – задълбочаващата се загадка на Орсън Ходж (Кайл Маклаклън от „Туин пийкс“), чието тайнствено минало застрашава връзката му с Бри не по-малко от собствените й проблеми. Но, колкото и опасни да са неговите тайни, предстои нещо още по-лошо, когато в супермаркета възниква ситуация с вземане на заложници!

БАЛЕРИНА – СЕЗОН 1
Всяка сряда от 21.00 часа

Маратонът на повторенията на 1-ви сезон предлага на зрителите отлична възможност да изгледат пропуснатите серии на тази заплетена комедийна драма от създателя на „Момичетата Гилмор“ Ейми Щърман-Паладино, който ще ни подготви и за първия от новите майски епизоди. Мичъл (Сътън Фостър) е убедила елитната танцьорка Саша (Джулиа Голдани Телес) да се върне в Академията точно навреме за продукцията на прочутата „Лешникотрошачка“, но директорката Фани вече е наела професионална танцьорка на нейното място! Последствията от това ще насочат събитията в изненадваща, но завладяваща посока…

МЕНТАЛИСТЪТ – СЕЗОН 1
По две серии всеки четвъртък от 21.00 часа

Издигналият се до положение на топ-детектив медиум Патрик Джейн (Саймън Бейкър) продължава своите разследвания. Най-напред той се изправя срещу друг медиум – Кристина Фрай, предсказала смъртта на богата наследница. Недоверчивият Джейн решава, че това е достатъчно основание, за да бъде обвинена, но ситуацията не се оказва толкова проста. Другите случаи са: разследване на убийството на държавен свидетел, открит мъртъв в мотел, смъртта на един ветеран в резултат на палеж и случай на отравяне в университета.

РОДИТЕЛИ – СЕЗОН 2
Всеки понеделник от 21.00 часа

И този месец в сериала, създаден по хитовия филм на Стийв Мартин, животът продължава да сервира различни проблеми на голямата фамилия Брейвърман. Бившият съпруг на Сара (Лорън Греъм) Сет (Джон Корбет от „Моята голяма луда гръцка сватба“) се е завърнал в града със своята музикална група, след месеци на въздържание от наркотици, което поставя Сара в затруднение дали да разреши на децата им Дру и Амбър да посетят концерта на баща си. Адам и Кристина се опитват да говорят с Макс за неговия синдром на Аспергер, а Кросби прави сериозна грешка с мнението си след едно парти.

ФИЛМИ

СЛЕД ПАДАНЕТО
Вторник, 7-ми май, от 21.00 часа

Преди три години в малкото градче от Средния Запад Уан фол, след падане от висока скала, изчезва Джеймс (Маркъс Дийн Фулър). Оказва се, обаче, че той е оцелял и сега се е завърнал в родния си град с необикновената дарба да лекува. В поддържащите роли Зое Маклилан („Военна прокуратура“) и Джеймс Маккафри („Спасете ме“).

ПЪТЯТ КЪМ ДОМА
Вторник, 14-ти, от 21.00 часа

Филм с участието на бившия супермен от телевизията Дийн Кейн, създаден по действителен случай, в който Кейн изпълнява ролята на Ранди Симпкинс – баща, чийто малък син изчезва в навечерието на предстоящата почивка. С нарастване на тревогата в търсенето на детето се включват местната общност и енорийската църква.

ПЛЕМЕТО НА ДЪГАТА
Вторник, 21-ви, от 21.00 часа

Филм с участието на Дейвид Джеймс Елиът („Военна прокуратура“) в ролята на Моргън Робъртс – мъж, преживяващ криза на средната възраст, която го отвежда отново в летния лагер от детството му. Там той е нает като възпитател, но изглежда ще се окаже, че поверените му деца ще бъдат по-скоро негов учител, отколкото – той техен!

Коментари (0)

Публикувано в на 4 май 2013 г.