Мегз обича бичуващия Биг Брадър

Миглена Каканашева – Мегз изигра главната роля в най-гледания сезон на популярното риалити шоу „Вип Брадър“.

Навръх Нова Година дизайнерката сподели в социалните мрежи кадър от новогодишната нощ, а под снимката разказа какво е изтърпяла в Къщата и има ли конфликт между нея и Биг Брадър.

Каканашева споделя, че престоят й в къщата е бил изключително тежък. „Не знам дали отвън е изглеждало толкова драматично, но имаше моменти, в които се чувствах на дъното на ада“.

Най-влиятелната риалити звезда у нас още добавя, че Биг Брадър е нарушавал договора й почти всеки ден с цел да я научи да живее.

Шокиращо Каканашева признава още, че освен всички мъки, които изтърпя в къщата, Нова Телевизия й е залепила и друг шамар. Фейсбук страницата на Мегз – най-силният й бизнес инструмент, е бил спрян по сигнал на телевизията заради използване на кадри от предаването. За това красавицата научила в къщата и изпаднала в шок, защото не можела да направи нищо.

Мегз определя всичко тези преживявания като уроци и не спира да благодари на Нико Тупарев за това, че форматът я е променил завинаги към по-добро. Каканашева разказва, че е истински щастлива, предаде хотарена.

Цялото съобщение:

Честита Нова Година!
Живейте ❤️

Благодаря ти Биг Брадър, че ме научи да живея ❤️

Преди около 3 месеца и половина на 09.09 седях в хотелската стая преди влизането ми във Вип Брадър. Тъкмо ме бяха взели. Бях закъсняла с 3 часа въпреки, че ми бяха дали възможно най-късния час. И та в 9 часа вечерта, капнала от умора, защото трябваше да свърша 800 неща преди да вляза, си лежах на едно ръбесто диванче без телефон, без таблет и просто си мълчах. Бяха ми дали да попълвам една анкета. Били ги дали отдавна, ама аз не съм била предала моята. Много ядосвах организацията – още преди да вляза.

Имаше един въпрос – „На какво искате да се научите?“. И изброени – да готвите, да танцувате, да пеете и още куп други. И накрая едно самотно поле – друго (опиши). Задрасках всичко. Винаги лесно съм учила, какво толкова, нищо не е кой знае каква философия. Написах с големи букви – ДА ЖИВЕЯ.

Да, исках да живея, да живея много, повече от всичко на света го исках. Винаги съм си била щастлива изцяло отдадена на работата си. Но някакси … усещах, че една част от мен никога не е живяла. Дори в тази анкета имаше един въпрос – „Без какво не можете в къщата?“. Погледнах пренебрежително и гордо написах – „Мога без всичко“.

И моето фиаско в къщата започна.

„Като можеш гордо без всичко. Ще ти го взема и него и живота в къщата“.

Кой да предположи, че едно двумесечно риалити, ще ме промени завинаги и ще ме научи да дишам и живея.

В началото на формата ми беше ужасно трудно да правя избор между работата и екипът, който ме чака навън и с когото съм градила всичко, което имам. И новият ми екип – мили хора, които без да искат се бяха озовали там с мен и с които трябваше да живеем заедно някакси – И да ни харесва и да не ни харесва ?❤️ Честно казано и до ден днешен мисля, че този избор е почти невъзможен. Дали да избереш живота си навън или новосъздадения живот вътре при положение, че и в двата случая ще има последици и пострадали. Такива избори в живота ви се молете да нямате ❤️ но аз както си правех по принцип и в живота, без да се колебая, трябва ли да избирам между работата и личното, дори ако в личното трябва да сгазя себе си. Без много да мисля, преглъщам и се газя. Не трябва да ям – окей няма да ям, не трябва да спя – добре колко време. Жертвите никога не са имали значение, винаги съм била готова да платя всяка цена. Все пак гордо можех без всичко. Никога не се бях замисляла, обаче, че освен себе си на кладата слагам без да го осъзнавам и хора около себе си.

„Е, щом не цениш това което имаш – живота си и хората в него, ще ти ги взема“.

Повярвайте ми от най-малкото до най-голямото всичко ми беше взето. От бельото до името ми. Най-страшното забраниха ми да играя в играта. За човек порода „биткаджия“ като мен това е равносилно на смърт. Другото – договорът ми се нарушаваше почти всеки ден. Биг Брадър искаше да ми вземе чувството за сила и контрол, защото само така можеше да отключи в мен, онази другата неживяла Миглена.
Не знам как изглежда от екрана, сигурно не е толкова драматично, както ви го представям, но повярвайте ми имаше моменти, в които се чувствах на дъното на ада.

Един от най-тежките ми моменти беше носенето на водата от басейна. Не толкова самото носене колкото това, което последва след него. Аз не се изморявам можех още два дни да нося. Но когато човек е свикнал да атакува невъзможното, той се храни от успеха. Даваш в жертва всичко и когато успееш, чувстваш силата си 20 пъти по-голяма и знаеш, че си е заслужавало. Е това ми взе Биг Брадър – сама не можах да изпразня басейна. Все се надявах, че като съм сама ще ми даде още една вечер, за да успея. Не, спря задачата и дори не изкоментира пред нас вътре цялото носене. „Фантом прибери се в спалнята“ бяха единствените му думи.

Прибрах се в тъпата спалня, завих се през глава и започнах да рева. Имах чувството, че краката ми са почти парализирани. Не бях спирала 13 часа. Не бях спала около 20. Но оставете неистовата физическа болка. Аз, аз – непобедимата и мега силна и всичко можеща – загубих. Не изпразних басейна и Биг Брадър просто ме отпрати. Светът ми се рушеше. Беше дошло време да ми вземат нещо много страшно – себеотценката ми.

Спомням си как буквално умирах под онази жълта завивка и реално осъзнавах, че той няма да спре да нарушава договора ми, нито ще ме върне в играта, нито ще ме чуе. Трябваше да се откажа от всичко. От всичко, което имам или знам за себе си и някакси пак да остана силна отвътре. Осъзнавах, че тепърва ще стане още по-страшно и че или трябва да се откажа тук – да си тръгна или пък да се моля за прошка ИЛИ просто да съм готова да загубя всичко, което ми поиска. Последва взимане на таланта ми – всички ножици от къщата бяха взети и ми беше забранено да шия. Взимане на лицето ми – кашонът на главата. И за капак – не стигаше всичко, което ми се случва вътре ами една сутрин в телефонния разговор ми казаха, че Нователевизия е подала сигнали във фейсбук за ползване на кадри от формата и фейсбук страницата ни била спряна за няколко часа. Бизнесът ми е изграден върху комуникацията с вас в социалните мрежи. Да ти кажат подобно нещо по телефон и то накрая на разговора и ти да си затворен и да не може да направиш нищо – за човек тотално живеещ за работата си като мен по онова време – е нещо ужасно като да те изгорят жив. За щастие, екипът ни е решил бързо въпроса. За нещастие, аз го разбрах на следващия ден и почти бях умряла и полудяла едновременно.

И взе всичко … и накрая просто свърши. Нямаше какво повече да ми вземе. Бях спечелила моята битка със себе си. Но не защото бях устискала или защото каквото и да ставаше не предадох принципите си. А защото тази битка ме промени завинаги.

Докато нямах право да играя, понеже не можех да си представя да седна на един диван и просто да седя, се наложи да се науча да се грижа за себе си. Перях единствения ми чифт бельо всеки ден, и единствената ми дреха – халатчето ми, спрях да ям на крак и започнах да си готвя. Реших, че ще стана „Домакинката на къщата“ и започнах да помагам с каквото мога на съквартирантите си. Перях ризите на Алфредо, помагах на Сашка, Джулката, Енджи, Марги – на всеки с каквото можех. Нямах мой живот – можех да живея само за тях. Но ми харесваше. Видях, че когато полагаш грижи и усилие за нещо после то ти е ценно и се страхуваш да не го загубиш или разочароваш. Нещо стана с мен – не знам – започнах да пея и танцувам, говорех си с всички, някакси имах време за тях и живо се интересувах от нуждите им. Смеех се, правех смешки и все така се карах по цял ден с шеф Петров ❤️

Бях започнала да живея ❤️

Благодаря на формата толкова много, благодаря на съквартирантите си и на хората зад камера.

Хора, аз живея! И като излязох пак живея, още повече! Нещо се беше променило в мен завинаги. В работата си пък, не знам как, но съм станала 2334 пъти по-организирана, целенасочена и всичко взимаща. А в животът ми – просто живея без да го мисля и се забавлявам от сърце. Едното не пречело на другото. Благодаря на хората в живота си. Много съм щастлива. Много ми е хубаво.

Аз живея ❤️

Благодаря ти Биг Брадър ❤️

През 2018 ще се науча да обичам

Частично по инфо на вестник Марица

Коментари (0)

Публикувано в на 7 януари 2018 г.