Мега-чудесата на Калинката и Черния котарак сезон 2 от Disney Channel

Disney Channel – акценти през март

Мега-чудесата на Калинката и Черния котарак: Сезон 2 – Премиера

В училище нова ученичка на име Кагами привлича вниманието на Ейдриън, нещо което Маринет бързо забелязва. Самата Маринет пък среща Лука, който може да всее смут в сърцето ѝ. Тя се запознава и с Пазителя на Чудотворците, Мастър Фу, и научава за съществуването на други Чудотворци. Благодарение на тях тя ще може от време на време да се възползва от помощта на други супергерои, които тя ще избира за особено трудни мисии.

Накрая тя открива, че Хокмот има ужасен план, за който работи много дълго време и е решен да изпълни, за да победи Черния котарак и нея! Как ще се справят Маринет и Ейдриън с всички тези нови емоции? И ще успеят ли Калинката и Черния котарак да спрат Хокмот да осъществи злия си план?

Новият сезон започва в понеделник, 12 март, от 16:30 часа. Очаквайте нови епизоди от понеделник до петък.

Аз съм Луна: Сезон 2 – Премиерни епизоди

Луна е момиче, което живее със своето семейство в Канкун, Мексико. Тя ходи на училище, има тайфа приятели и обича да кара скейтборд. Нейният живот се променя, когато родителите ѝ получават предложение за работа, заради което се местят в Буенос Айрес, Аржентина.

Луна се завръща с нови епизоди в понеделник, 19 март, от 18:00 часа.

Сутрешните премиери през уикенда

Дисни ти дава селекция от премиери, с които да се събуждаш през уикендите.

Аз съм по средата – Новите епизоди продължават да се излъчват от 10:00 часа до събота, 17 март, след което ще бъдат заместени от не по-малко интересните нови епизоди на Bunk’d: Сезон 2.

Домът на Рейвън – Новите епизоди продължават от 10:30 часа всяка събота.

Кейси под прикритие: Сезон 3 – С премиерни епизоди от събота, 3 март, от 11:00 часа.

Кити не е котка: Сезон 1 – Премиера

„Кити не е котка“ е анимационен сериал за едно малко момиче на име Кити, което има голямо въображение и много кураж. Тя е във възрастта, в която децата чувстват, че могат да бъдат каквито си поискат, дори котка. Кити пристига на прага на къща, пълна с празнуващи котки. Животът на тези безгрижни същества внезапно се преобръща с главата надолу, докато се опитват да я научат как да бъде човек, въпреки че Кити всъщност предпочита да живее живота на котка.

Сериалът започва в понеделник, 5 март, от 15:45 часа, с нови епизоди от понеделник до петък.

Страхотни животни

Празнуваме животните! Присъединете се към Немо, Болт, Дюд, Симба и цялото семейство патици в „Страхотни животни“ по Великденските празници!

Започва на 31 март, 9:00 часа и продължава всеки ден.

Междузвездни войни: Бунтовниците: Сезон 4 – Премиера

Тъй като бунтът се бори срещу силата на Империята, Езра води екипа на Призраците обратно в дома си, за да се воюва за свободата на Лотал.

Последният сезон започва на 17 март от 07:00 часа.

София Първа: Сезон 4 – Премиера

След като прекарва време, учейки се как да бъде кралска личност, София е готова да открие някои от тайните на Енчанция, като освобождава джин, намира тайна библиотека и научава секрета на своя амулет.

Премиерни епизоди 0т 07:30 часа всяка събота от 10 февруари до 11 март.

Клонинги в мазето: Елитна сила: Сезон 1 – Премиера

Чейс, Адам и Бри са трима високотехнологични бионични клонинги, всеки от които има уникални, специални умения. Те са пазени в тайна в скрита лаборатория, но започват да осъзнават, че животът е много повече от това да бъдат използвани като оръжия.

Новият сезон се излъчва от 19 февруари, всеки делничен ден от 19:30 часа.

Коментари (0)

Публикувано в на 4 март 2018 г.