Медийният звяр БНТ „изяжда“ конкуренцията по изборите!

БНТ амбицирана да разбие конкуренцията по изборите

Виртуални студиа от най-ново поколение ще шашнат зрителите

БНТ е решена повече от всякога да върне лидерските си позиции и това ще се случи при отразяването на предстоящите избори. Националната телевизия ще заложи на най-съвременните телевизионни технологии, които позволяват показване на резултати от вота в реално време. Това обаче нямаше да се случи, ако на 3 август кабинетът не бе отпуснал трета субсидия на БНТ в размер на 950 хиляди лева. Парите ще бъдат похарчени за подобряване на качеството на продукцията на Националната телевизия и са извън одобрената от парламента годишна субсидия.

Благодарение на това БНТ ще може да разполага със супер модерни виртуални студиа и декори, съперничещи на частните телевизии.

“Амбицията ни е част от интерактивните технологии да бъдат показани в специални телевизионни форми и предавания, в сутрешния блок, новините, публицистиката в периода на кампанията.

Телевизията има готови идеи за допълнителните, извън задължителните по закон форми, които да представят интересно кандидатите и техните идеи.

Предстои изграждането и на специален интернет портал, също посветен на вота”, съобщиха пред “Всеки ден” от “Сан Стефано” 29.

Инфо: VsekiDen.com

Коментари (0)

Публикувано в на 4 август 2011 г.