„Медицински разследвания“ – нов звезден сериал по ТВ+ с онлайн видео и снимки

„Медицински разследвания“ – нов звезден сериал по ТВ+


Нийл Макдоноу и Кели Уилямс са част от елитен медицински екип, който се бори с мистериозни и ужасяващи  заболявания

В американската поредица „Медицински разследвания” Нийл Макдоноу влиза в ролята на д-р Стивън Конър, който е начело на специален правителствен отряд от експерти към Националния институт по здравеопазване.  Негова дясна ръка е д-р Натали Дюран (Кели Уилямс), специалист по патология и епидемиология. Тя е човекът, който е неговият най-ревностен защитник и същевременно опонент, когато решението засяга човешки животи.

С коварството на своята неочакваност и потенциалът да убива по-мащабно дори от бомба, масовите заболявания са най-голямата заплаха.  Когато такава зараза избухне, специалният екип от медицински следователи се заема,  за да достигне до дъното на опасността, където и да се намира. Обаче медицинската ситуация е само част от проблема, тъй като, междувременно, техният говорител се опитва да контролира обществото, за да предотврати паника, която би объркала нещата още повече.

В ролите са още Кристофър Горам („От местопрестъплението”, „Грозната Бети”), Трой Уинбуш („Закон и ред”, „От местопрестъплението: Маями“), Ана Белкнап („От местопрестъплението: Ню Йорк”, „Закон и ред”) и др.

От 13-ти септември, хитовият сериал ще се излъчва по TV+ всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:30 часа.

Коментари (0)

Публикувано в на 10 септември 2011 г.