Мъжете се продават за пари – ВИЖ Жиголо на Славена! (ВИДЕО)


Славена провокира с „Жиголо”

Ягоди и шампанско удължиха снимките на клипа с ден

Славена е напълно готова с новия си проект, носещ провокативното име „Жиголо”. Снимките на видеото едва не се провалиха, тъй като за тях бяха поръчани специални ягоди и шампанско от Италия, но заради утежнената ситуация по европейските летища, се забавиха. Клипът към песента от 27 декември може да бъде видян ексклузивно в ефира на Фен ТВ.

Жиголо” е авторска композиция по музика и аранжимент на Теодор Ташев, а интересният текст е дело на Диян Георгиев и Дали Иванова.  Славена отдавна имала идея да направи песен за мъжете, които не се свенят да продават себе си за слава и пари.

От известно време в главата ми се въртеше думата „жиголо”. Реших да провокирам музикалните фенове като покажа в песен и тази страна на мъжкото съсловие.”, сподели чаровната певица.

Новият проект на изпълнителката на Diapason Records е в коренно различна стилистика от всичко, което е представяла досега. Славена реши да експериментира, залагайки на популярния напоследък румънски ритъм, съчетан с хаус и живи инструменти като саксофон и акордеон.

Клипът към песента е сюжетен и е заснет в престижното заведение „Night Flight”, както и в луксозен спа хотел във Велинград. Първоначално бе предвидено снимките да протекат два дни, но Славена държала да снима специални ягоди и шампанско от Италия, които се забавили заради суматохата по летищата, породена от лошите атмосферни условия в Европа. Така целият екип останал още ден в спа столицата на България, докато пристигнат уникалната напитка и плодовете. Тази марка пенливо вино е със сантиментална стойност за изпълнителката, тъй като я свързва с първата романтична вечер, с която я изненадал настоящият й приятел.

Славена за първи път досега залага и на по-провокативен имидж, който напълно отговаря на текста на „Жиголо”. В една от визиите изпълнителката с най-пламенния глас в поп-фолка се показва като изкусителка, облечена в стилен тоалет, решен в червено и черно. Във видеото участва и един от  най-добрите приятели на сексапилната певица – Митко, който играе ролята на жиголото.

Компания на Славена правят и четири красиви момичета. За прическите й се погрижи Елена Кумчева от студио за красота “Helan”, а за грима – Аделина. Режисьор на клипа е Ненчо Касъмов.

Славена – „Жиголо“ (текст)

Секс, лъжи, обичаш игрички,
пак скандал в устата на всички,
скъп парфюм и модни парцалки.
Пак си ти наточен за свалки,
пак с мен те снимат, пак за мен те имат
утре с друга мацка си легенда градска,
вземаш с пълни шепи, дрънкат ли монети,
но добре прикриваш истината.

Жиголо, пише ти на лицето,
жиголо, вдигаш шум до небето,
жиголо, всичко даваш за слава,
плащат ли, всичко в теб се продава.
Жиголо, пише ти на лицето,
жиголо, не намесвай сърцето,
жиголо, поиграхме си кратко,
стига ми, хайде друга те чака.

Чао, върви, приятно ми беше,
с мен да си нали не болеше,
чао, търси модели – плеймейки,
с тях дели портфейли и сметки.
Пак с мен те снимат, пак за мен те имат
утре с друга мацка си легенда градска,
вземаш с пълни шепи, дрънкат ли монети,
но добре прикриваш истината.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 декември 2010 г.