Мъже срещу жени в Lord of the Chefs – ще си избодат очите! с онлайн видео и снимки

Мъже срещу жени в Lord of the Chefs – ще си избодат очите!

Мъже срещу жени в Lord of the Chefs в четвъртък вечер от 21:00 часа по bTV

Мъжете или жените в Lord of the Chefs са по-добри готвачи и кой от двата пола работи по-добре в екип? Това ще се опитат да разберат журито и водещата на кулинарното състезание в четвъртък от 21:00 часа по bTV.

В два отбора ще се състезават оцелелите от последните кулинарни битки 14 участници. В последния епизод, след драматични сблъсъци и силни критики от страна на журито, Lord of the Chefs напусна 28-годишният професионален готвач Васил Арнаудов. Така редиците на мъжете намаляха с още един представител и техният брой се изравни с този на жените.

Още по време на първото кулинарно предизвикателство в отборите ще назреят сериозни противоречия. Двама от мъжете ще влязат в конфликт и ще се наложи дори намесата на журито, за да успокои емоциите.

Не по-малко любопитни ще са отношенията и в женския тим – две от участничките открито ще си съперничат, а едната от тях ще отправи тежки обвинения към своята конкурентка.

Ще вземат ли нечия страна останалите членове нa отборите или ще предпочетат да запазят неутралитет, ще стане ясно в епизода в четвъртък.

Освен нови атрактивни рецепти и майсторски приготвени ястия, зрителите на bTV ще видят и как нежният пол може да се справя с работата в кухнята на високи токчета, а мъжете – без основни кулинарни инструменти. Предстои и поредната елиминация, която е най-драматичната досега в Lord of the Chefs.

Какво се случи в последното издание:

Lord of the Chefs 21 03 11 Част 1

Lord of the Chefs 21 03 11 Част 2

Lord of the Chefs 21 03 11 Част 3

Lord of the Chefs 21 03 11 Част 4

Коментари (0)

Публикувано в на 23 март 2011 г.