Мъже ближат Miss Bad Girl Неделина – снимки


Miss Bad Girl 2011 спечели титлата с розови шотове и сметана

Златка Райкова и Устата наградиха участничките

Зрелищно шоу спретна победителката в конкурса Miss Bad Girl 2011 Неделина Маргенова на сцената на Badroom Beach този уикенд в Слънчев бряг.

18-годишната танцьорка стана фаворитка не само на журито, но и на публиката, които с бурни аплодисменти я направиха първа. Златка Раайкова дойде специално за вечерта, за да постави короната с кристали Сваровски на главата на победителката.

Шоуто мина под мотото „… и тя има своето хоби“, а хобито на Неделина бе „да опитва всичко сладко“. Разкрепостеното й държание взе своя връх, когато мъж от публиката я намаза със сметана и я облиза, а други пиха шотове с розов ликьор от тялото й. Освен короната на Miss Bad Girl, тя отнесе и титлата Miss Bad Angel. Неделина обра и повечето от наградите на спонсорите.

Miss Bad Girl – награждаване:

Втора стана бургазлийката Ваня Кирова, която впечатли журито с 50 см. татуировка на гърба си. Блондинката спечели и лентите на двама от спонсорите. Нейното хоби бе „…да ги измерва в сантиметри“, именно затова силиконката се разхождаше с линийка и мереше достойнствата на мъжката част от гостите.

Трета остана плеймейтката Габриела Минчева, която стана лице и на италианско шампанско. Тя дори бе напръскана на сцената с пенливата напитка от двама аполони, а хобито й бе „да я пръскат“.

Извън челната тройка, но също с доста награди си тръгна танцьорката от Час Пик Николета Милева, с хоби „да лъска…маркови автомобили“. В това се убедиха гостите на Бедрум, които видяха как блондинката старателно излъска поръчковия Мерцедес на Данчо Динев. Тя стана лице на салони за красота, на хотели, на фитнес и Спа, както и на бутици за плажни облекла.

Част от Шоуто бяха и танцьорите от Нео Продъкшън, Иван Притъргов и Устата, който спомена, че няма нищо против участничките да го „хаванат“.

Уникална 15-метрова сцена бе построена специално за шоуто, чиято украса също бе в черно и златно.

Miss Bad Girl и Нина Никол:

Снимки: Хай Лайф и Алекс Манчев

Коментари (3)

Публикувано в на 4 август 2011 г.