Мъжът на Ирина Саричинова я пребил, да се готви Иван?!

Ирина Сарачинова: Мъжът ми ме преби

Няма да му простя, твърди новата любима на Иван Христов

Ирина Сарачинова е била пребита от мъжа си Георги в мига, в който той е разбрал за връзката й с “опосума” Иван. Избухливият милионер е полудял буквално, че са му сложени рога, разказват близки до бившата двойка, съобщава в. „Всеки ден“.

Ирина намекна за това в предишно свое интервю. Тя заявява, че половинката й я нагрубил жестоко. “Каза ми страшно обидни думи, имаше и агресия”, сподели тя.

Повечето приятели на съпруга обаче са склонни да му влязат в положението. “Тя просто му разказа играта, всичките й приказки, че не е била и с двамата едновременно, са лъжи”, коментират близки от обкръжението им.

Ирина не смята да прости на Георги за побоя. Той от своя страна говори за нея, без да споменава името й, а я нарича “Мъртвеца”. Подобен развой на нещата явно се очертава и за Иван, защото общи приятели вече са предупредили “опосума”, че Георги се кани да го смаже от бой.

“Момчето е агресивно и много наранено”, казват близки и до двамата. Освен това разполага с пари, за да си позволи да наеме и биячи.

Какво точно работи съпругът на “Най-добрата майка”, не е много ясно. Според Ирина той е финансист. Георги Спасов Сарачинов е син на бивш шеф на заводите “Арсенал”. През февруари Георги кандидатствал в конкурс за началник на митнически пункт Калотина, но не го огряло.

Баща му е Спас Сарачинов е бил в борда на оръжейната държавна фирма “Кинтекс”. Казват, че работи за олигарха Николай Гигов. Очевидно човек с огромни финансови възможности и влияние в кръговете на червените.

Инфо: VsekiDen.com

Коментари (0)

Публикувано в на 25 август 2011 г.