Мъж по поличка завел Силвия Кацарова до олтара

Силвия Кацарова се омъжи за втори път

На 21 август, неделя, певицата Силвия Кацарова се омъжи за годеника си Любомир на стилна церемония, провела се в градината на луксозен хотел във Велинград. Над 100 гости, както от България, така и от чужбина отпразнуваха сватбеният ден на двамата влюбени. Сред присъстващите, освен семействата и близките на младоженците, бяха и техни приятели от Турция, Америка, както и роднини на Любо от Австрия. Кметът на Велинград Иван Лебанов и неговата съпругата също уважиха събитието, а сред родните знаменитости, гости на звездната сватба, бяха проф. Любомир Стойков и Драго Драганов, който се изяви като церемониал майстор.

Дъщерята на Силвия Кацарова – Теди бе една от шаферките и освен това беше поела голяма част от организацията на изисканата сватба. Неин кавалер на празненството беше Мистър Турция 2002 Мерт Кълъч. Един от приятелите на Теди, който е шотландец, привлече вниманието на всички, защото беше облечен с традиционна пола и с перука. Именно той заведе до олтара щастливата булка.

Повече за сватбата на Силвия Кацарова и Любо, както и снимки от събитието, читателите ще открият само в ексклузивния брой на списание Story, който излиза на 2 септември.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 август 2011 г.