Майка еп. 8, 9, 10, 11, 12 от 25, 26, 29, 30, 31.01.2018

Али предлага на Зейнеп неприлични неща в замяна на мълчанието си, а Шуле разбира от дневника на Мелек за Зейнеп (25-и януари)

Гьонюл разговаря с приятел, който навремето е бил учител. Пита го дали може да обучава Турна в домашни условия.

Зейнеп отива да се срещне с Али. Той ѝ предлага неприлични неща в замяна на мълчанието си. Дава срок на Зейнеп от 24 часа.

Вечерта Гьонюл заключва магазина и припада.

Шуле намира дневника на Мелек и прочита в него за учителката Зейнеп.

Зейнеп е отчаяна и плаче. Не иска да изгуби Турна, но не иска и да се отдава на журналиста.

На сутринта се обаждат на Зейнеп и ѝ съобщават, че е уволнена от работа заради постоянните си закъснения.

Дженгиз е отведен в полицията, където комисарят му казва, че е получил сигнал за побоищата над Мелек. Заявява му, че разследват и ако наистина е имало такива, лошо му се пише. Прочети още.

Зейнеп се съгласява да прекара нощта с Али, а Дженгиз предлага на Шуле да се преместят в Истанбул (26-и януари)

Гьонюл е бясна и отива в редакцията при журналиста. Заплашва го, а след това припада.

Обаждат се на Зейнеп заради Гьонюл, която е в болница. Отива там и засича Али. Двамата се затварят да говорят в една стая. Али заплашва, че ще пусне новината, а Зейнеп го бута и тръгва да го удари с пожарогасителя, но се отказва. Али е още по-бесен и си тръгва, за да отпечата новината.

Зейнеп звъни на Али, но той не вдига. Взима такси и тръгва към редакцията.

Джахиде предлага на Турна да направят пудинг. Момичето се съгласява.

Зейнеп отива в редакцията, но Али го няма. Чака го до вечерта, но не се появява. Гьонюл ѝ се обажда, а Зейнеп я смъмря, че заради нея Турна ще отново ще се върне в стария ад. Гьонюл се обвинява. Прочети още.

Зейнеп се самонаранява заради Турна, Али започва да подозира Гьонюл, Шуле и Дженгиз се местят в Истанбул (29-и януари)

Зейнеп изпраща съобщение на Али и му казва, че се съгласява да прекара една нощ с него. Пита къде и кога. Али ѝ изпраща местоположението и тя отива. Започва да се съблича, а Али ѝ казва, че е достатъчно. Успяла е да го убеди, че ще направи всичко за Турна. Обяснява ѝ, че не е лош човек, а я е изпитвал. След това ѝ разказа историята си и това как не е събрал преди време смелост да спаси едно момченце от същия ад и че след това момчето е било пребито до смърт от баща си. Дори пази една негова играчка.

Дженгиз се прибира при Шуле и ѝ предлага да отидат да живеят в Истанбул. Той намира номера на Зейнеп и си мисли, че Шуле се е обаждала на мъж.

Зейнеп се прибира и Турна ѝ поднася пудинга, който е направила за нея.

На следващата сутрин Дженгиз се обажда на Зейнеп и разбира, че Шуле не е излъгала за номера.

Джахиде предлага да запише Турна в колеж, но Зейнеп отказва и ѝ казва, че ще учи в държавно училище.

Али отива в болницата и иска да разбере адреса на Гьонюл.

Гьонюл казва на Зейнеп, че наблизо има училище, в което могат да запишат Турна без документи. Предлага да даде нейния адрес, а Зейнеп се чуди защо Гьонюл толкова им помага.

Дженгиз и Шуле се изнасят от старата си къща и заминават за Истанбул. Прочети още.

Шуле разбира, че Мелек е жива и е при Зейнеп (30-и януари)

Зейнеп, Турна и Гьонюл отиват да запишат Турна на училище. Този път успяват, виждайки окото на Зейнеп, насинено от мнимия ѝ мъж.

Дженгиз и Шуле отиват в нощен бардак, за да уредят работа на Шуле като проститутка.

Става ясно, че Гамзе е бременна. Двете със Зейнеп за пръв път разговарят като близки сестри. Прочети още.

Турна напуска Зейнеп и изчезва, а Шуле и Дженгиз са арестувани (31-и януари)

Турна се стъписва след като Джахиде чува, че нарича Шуле „мамо“ по телефона. Зейнеп прегръща Турна, а след това я отпраща в стаята ѝ.

Джахиде иска обяснение от Зейнеп. Тя разкрива пред сестрите си и майка си, че Турна е отвлякла Турна. Турна чува разговора им и плаче. Джахиде иска Зейнеп да върне момичето при родителите му.

Дженгиз получава обаждане, че вечерта известен бизнесмен иска компанията на Шуле. Радва се, че му е провървяло. Шуле обаче не спира да мисли за Мелек.

Зейнеп и Турна излизат. По-късно като се връщат чуват как Джахиде, Гамзе и Дуру разговарят за нея. Зейнеп залепва рисунката на Турна.

Зейнеп разказва на Джахиде, че като е намерила Турна, е била полужива. Джахиде упреква дъщеря си, че е трябвало да съобщи в полицията или да уведоми социалните служби, не да краде детето, защото може да влезе в затвора за това свое престъпление. Прочети още.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Коментари (1)

Публикувано в на 25 януари 2018 г.