Майка еп. 28, 29, 30, 31, 32 от 22, 23, 26, 27, 28.02.2018

Комисаря разбира, че Зейнеп и Дженгиз са разговаряли през последните дни и отива да я разпита, докато тя е с Турна (22-и февруари)

Комисар Синан разбира, че в последните дни Дженгиз е разговарял многократно със Зейнеп. Той казва на колегата си да разбере коя е Зейнеп.

Гамзе моли шофьора си да премълчи пред Джахиде за колата и да не се появява няколко дни, докато не стане готова.

Джахиде отива с Дуру в къщата на Зейнеп. Там Джахиде вижда Турна. Вбесява се и казва на Зейнеп, че ще влезе в затвора за това, което е направила.

Зейнеп и Гьонюл отиват на среща със старата приятелка на Гьонюл. Тя им обещава да им издейства фалшиви паспорти, за да заминат зад граница.

Джахиде звъни на Зейнеп и ѝ казва да дойде у дома, за да говорят.

Али отива при Синан и го пита има ли напредък с разследването. Прочети още.

Шуле вижда Зейнеп и Турна, те бягат, а тя подава жалба за отвличане. Синан отива да арестува Зейнеп, а Дженгиз се събужда (26-и февруари)

Рамо успява да уреди да види отново Гамзе. Джахиде разбира, че говори с него и веднага се обажда на майката на Мерт, за да задвижат сватбата им с Гамзе.

Зейнеп звъни на Джахиде, за да се срещнат. Връща ѝ парите от покупката на къщата.

На следващия ден Турна решава да изненада Зейнеп и Дуру и да им приготви закуска. Тя се качва на един стол, да да отвори шкафа, но пада и си чупи ръката. Зейнеп се чуди какво да направи – не може да я заведе в болница, защото я издирват, а и няма документи.

Зейнеп се обажда на Гьонюл и иска помощ от нея.

Гамзе се съгласява да поговорят с Мерт и да решат какво ще правят с женитбата.

Турна изпитва силна болка и Гьонюл и Зейнеп я водят в няколко болници, но отказват да я приемат без документи. Накрая един лекар ги приема и прави забележка на рецепционистката, че миналият път дете е умряло заради това, че са го отпратили по същия начин. Прочети още.

Гьонюл урежда излизането от страната на Зейнеп и Турна, водят Гьонюл в участъка (27-и февруари)

Гьонюл отива при Зейнеп и ѝ казва да си събират бързо багажа с Турна, защото Шуле е подала оплакване и полицията всеки момент ще дойде. Трите отиват при приятелката на Гьонюл от затвора, която ще им помогне за излизане от страната.

Шуле отива в болницата и разказва на Дженгиз за Зейнеп и Турна. Дженгиз ѝ се разкрещява пред всички, че не иска да я слуша и я гони. Заради нея той е бил прострелян.

Гьонюл бърза да уреди парите и паспортите на Зейнеп и Турна. Прочети още.

Гамзе губи бебето заради Мерт, Зейнеп разбира, че Гьонюл е била в затвора, Джахиде започва да подкрепя Зейнеп относно Турна (28-и февруари)

Мерт и Гамзе отиват в болницата, за да направят тест за бащинство. Лекарят ги предупреждава, че има опасност, макар и малка, да загуби бебето при извършване на теста. Мерт настоява и Гамзе е принудена да се съгласи.

Синан вика всички журналисти и им показва снимката на Зейнеп Гюнеш, която е отвлякла Турна и е обявена за издирване.

Синан вика Шуле в управлението. Иска да знае за педагога, който е идвал при тях и е разпитвал Мелек, но тя не е дала информация за насилие.

Докато Джахиде и Дуру говорят, Гамзе започва да вика от болка. Откарват я в болницата, където губи бебето.

Когато Мерт идва на вратата им, Джахиде го гони и му казва повече да не е появил в дома им. Прочети още.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 21 февруари 2018 г.