Майка еп. 13, 14, 15, 16, 17 от 01, 02, 05, 06, 07.02.2018

Зейнеп връща Турна и разкрива пред Дуру и Гамзе, че е осиновена, а след това двете с Турна напускат дома на Джахиде (01-ви февруари)

Дженгиз се сбива с един от затворниците и си усложнява положението. Ще остане още време в затвора.

Зейнеп и Гьонюл търсят Турна на местата, където са ходили преди, но без резултат.

Гамзе и Джахиде са в болницата, защото Гамзе е решила да направи аборт. Накрая се отказва.

Шуле е пусната на свобода, но Дженгиз ще лежи още време.

Зейнеп решава да разкаже за Турна в полицията, но Гьонюл я разубеждава. Зейнеп отива при Али, за да го помоли за помощ.

Али получава информация за младежките години на Гьонюл. Досеща се, че Зейнеп е нейна родна дъщеря.

Зейнеп и Али отиват да търсят Турна. Разминават се с Шуле, която отива в редакцията при журналиста. Прочети още.

Шуле отива в хотела при Зейнеп и Турна, Гьонюл претърпява катастрофа (02-и февруари)

Зейнеп и Турна напускат дома на Джахиде и отиват отново в хотел „Звезда“. Зейнеп звъни на Али и му казва, че ще отседнат там и по-късно да се видят.

Шуле се появява пред Али. През това време го извикват, а Шуле намира листчето с адреса на Зейнеп в хотела. Тръгва натам.

Али се връща и вижда, че листът е откъснат и звъни на Зейнеп да я предупреди, но телефонът ѝ е изключен. Звъни на Гьонюл, а тя веднага тръгва към хотела.

Зейнеп и Турна са в стаята. Почуква се, а когато Зейнеп отваря, вижда човек от рецепцията, който е дошъл да я свърже с Али. Зейнеп разбира от Али, че Шуле е в хотела и ги търси.

Али попада в задръстване. Когато слиза да види какво става, разбира, че е станала катастрофа. Вижда Гьонюл на земята в безсъзнание.

Зейнеп звъни на рецепция и предупреждава, че ако дойде Шуле, да не ѝ казват, че са отседнали в този хотел. Прочети още.

Шуле казва на Али, че смята да остави Мелек при Зейнеп, а лекарят на Гьонюл се съмнява, че тя има цироза на черния дроб (05-и февруари)

Шуле не иска да отиде в полицията, защото знае, че може да я арестуват. Али ѝ казва, че може би Мелек се е спасила и живее добре със Зейнеп…

Зейнеп и Турна отсядат при Гьонюл.

На следващия ден Дуру звъни на Зейнеп и ѝ казва, че ще ги посети.

Гамзе чува разговора и се скарва с Дуру.

Дуру и Сарп гостуват на Зейнеп и Турна. Зейнеп пита Дуру дали Дахиде знае, че са при тях. Дуру ѝ казва, че винаги ще е до нея и ще я подкрепя независимо, че не са истински сестри.

Зейнеп казва на Дуру, че докато със Сарп са на гости, ще отиде и ще посети Гьонюл. Дуру се съгласява да остане с Турна.

Лекарят съобщава на Гьонюл, че трябва да остане още няколко дни. Съмняват се за цироза на черния дроб. Зейнеп се появява, но Гьонюл скрива от нея.

Шуле говори със Зехра – стара приятелка. Обещава ѝ, че с Мелек ще я посетят скоро. Али чува разговора и пита Шуле какво мисли да прави. Тя му отвръща, че ще вземе Мелек за няколко дни и ще я върне на Зейнеп. Иска да изкупи греховете спрямо дъщеря си. Прочети още.

Шуле намира Турна и Зейнеп при Гьонюл (06-и февруари)

Али казва на Дуру и Сарп, че ще отиде в Ялова, за да се срещне с бившата съседка на Шуле – Зехра. Дуру отвръща, че ще останат в апартамента, за да наблюдават Шуле.

Турна и Зейнеп поднасят тортата на рожденичката, както и колие и фиба. Гьонюл е щастлива.

Джахиде пише съобщение на Дуру, че Гамзе не е добре. Тя тръгва натам и оставя Сарп да пази Шуле.

Шуле отново тършува из нещата на Али. Намира адреса на Гьонюл и разбира, че Зейнеп и Мелек са там. Сарп е заспал и Шуле се измъква.

Дуру се обажда на Зейнеп и ѝ казва, че може би Шуле е разбрала адреса им. Зейнеп веднага тръгва към Гьноюл и Турна, които са в магазина.

Турна отива в къщата, а Шуле се появява пред Гьонюл. Пита къде е Мелек. Накрая вижда обувките и тръгва към къщата, за да я намери. Зейнеп обаче я хваща за ръката точно преди да влезе в стаята, където е Мелек. Шуле се дърпа и влиза. През това време Мелек се крие в гардероба. Шуле се обръща и вижда как се затваря вратата на гардероба. Разбира, че Мелек е там и я моли да излезе. Прочети още.

Мелек казва на Шуле, че не я обича и че вече не е нейна майка, след което Шуле си тръгва (07-и февруари)

2013 година…
Шуле отива да вземе дъщеря си от съседката, но е закъсняла заради работата. Съседката отказва вече да ѝ гледа детето.

По-късно двете отиват на гости при приятелки. Всички казват на Шуле, че я разглезила много и я съветват да започне да я бие, за да я уважава.

Вечерта Шуле кара Мелек да си събере играчките, но момичето не иска. Шуле не иска да ѝ удря шамар и леко я удря с пръст по челото. След това я пита заболяло ли е и я прегръща.

Есента на 2014 година…
Мелек и Шуле слушат шума но морето през раковина.

В наши дни…
Шуле вижда, че Мелек е яла мляко с ориз и хвърля купата пред Зейнеп и Гьонюл. Казва на Мелек, че ще ѝ приготви яйца, каквито обича. Мелек излиза от гардероба и Шуле я прегръща.

2014 година…
Шуле си пише съобщения, а Мелек ѝ разказва за съучениците си. Шуле не иска да я слуша и я навиква. Обаждат се на Шуле да отиде на рожден ден, но тя отвръща, че няма кой да гледа Мелек. След това се разбира с малката да остане сама, за да излезе. Мелек ѝ се оплаква, че я боли стомаха и Шуле се отказва да ходи.

Мелек се извинява на Шуле, а тя я бута на земята. След това Шуле се извинява на Мелек. Приспива я и излиза на бар. Там среща Дженгиз, който я сваля. Прочети още.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Коментари (1)

Публикувано в на 1 февруари 2018 г.