Мавриков отново е по петите на скандала – в „Деня е прекрасен“!

Мавриков – на страната на зрителите в „Денят е прекрасен

Предаването подготвя собствена армия от консултанти, които ще помагат на всички зрители да разрешават проблемите си и наистина да правят живота си по-щастлив.

След първата промяна в „Часът на мама” под девиза „И майките сме хора” последва отваряне на предаването към по-широка аудитория, като се превърна в позитивното женско ток шоу – „Денят е прекрасен”. Сега, година по-късно и с яркото ежедневно присъствие на Васко Мавриков, предаването е на следващ етап в развитието си и се обръща към зрителите с посланието: “Вижте как да направите денят си прекрасен!”.

Адвокат, семеен терапевт, брокер, лекар, социален работник и още редица постоянни консултанти ще дават безплатно полезни съвети на зрителите на bTV.
Всеки, който е станал жертва на несправедливост, ако му е омръзнало да се бори с институциите, да бъде потърпевш от измами, да бъде изнудван от лекари, или да изпраща децата си в училище с лоши условия, може да подаде сигнал към предаването. Всеки ден в рубриката „Мавриков на ваша страна” водещият на „Денят е прекрасен” ще показва пътя, който води до разрешаването на тези проблеми.

На  11 октомври, понеделник, зрителите за първи път ще видят Мартин – момчето, на което беше трансплантирано сърце. Марти получи нов живот след като родителите на  6-годишния Дилян, който загина след нелеп инцидент, падайки от 10-метрова кула на крепостта Царевец във Велико Търново, дадоха съгласието си органите на момчето да бъдат трансплантирани. В студиото Марти  ще бъде заедно с доц. д-р Боян Баев, който извърши операцията.

Тази седмица екипът на предаването ще се бори и за компенсация и нов дом за семейство в Пловдивско, чиято къща изгоря пред очите им, защото пожарната закъсняла. Мавриков ще помогне и на жена, пострадала в градския транспорт, да потърси морални и финансови обезщетения.

Ива Дойчинова ще продължи в рубриката „Часът на мама” да разглежда и разрешава въпроси на родители и да обсъжда женски теми с популярни личности, които ще представя в тяхната най-човешка и естествена светлина.

Ива и Васко ще се усмихват на зрителите всеки делничен ден точно в 10.00 часа и ще правят „Денят ви прекрасен” само по bTV.

Коментари (1)

Публикувано в на 11 октомври 2010 г.